کد خبر: 447053
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۸
به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اعلام کرد طبق روال همه ساله، مراسم سوگواری و عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمة‌الزهرا (سلام‌الله علیها) از سوی رهبر معظم انقلاب، به مدت پنج شب برگزار می‌شود.
این مراسم از شب اول تا شب پنجم جمادی الثانی برابر با چهارشنبه 14 اردیبهشت تا یک‌شنبه 18 اردیبهشت، پس از نماز مغرب و عشاء، در حسینیه امام خمینی(ره) واقع در تهران، خیابان فلسطین جنوبی، تقاطع آذربایجان برپا خواهد بود.
بنابر این گزارش در شب اول این مراسم مصادف با چهارشنبه 30 جمادی‌الاول، 14 اردیبهشت، سعید طوسی قرائت قرآن خواهد کرد و سخنرانی این مراسم برعهده حجت‌الاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران خواهد بود و منصور ارضی و حسین سازور مداحی خواهند کرد.
شب دوم این مراسم نیز که مصادف با پنج‌شنبه یک جمادی‌الثانی، 15 اردیبهشت است مهدی سماواتی مداحی پیش از مراسم را برعهده خواهد داشت و حجت‌الاسلام نقویان سخنرانی می‌کند و محمدرضا طاهری مداحی خواهد کرد.
همچنین در شب سوم این مراسم مصادف با جمعه دوم جمادی‌الثانی، 16 اردیبهشت، حجت‌الاسلام سیداحمد خاتمی سخنرانی خواهد کرد و مداحی بر عهده محمود کریمی خواهد بود.
بنابر این گزارش در شب چهارم مصادف شنبه سوم جمادی‌الثانی و 17 اردیبهشت نیز حجت‌الاسلام پناهیان سخنرانی خواهد کرد و میثم مطیعی به مداحی خواهد پرداخت.
بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در شب پنجم و پایانی این مراسم نیز که مصادف با یک‌شنبه چهارم جمادی‌الثانی، 18 اردیبهشت خواهد بود، حجت‌الاسلام علم‌الهدی سخنرانی خواهد کرد و مرتضی طاهری به مداحی خواهد پرداخت.
همچنین، پیش از آغاز مراسم، حجت‌الاسلام فلاح‌زاده به بیان احکام شرعی خواهند پرداخت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار