کد خبر: 446800
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۱
دفتر رئیس مجلس خبرگان رهبری در فضای آغشته به شایعات رسانه‌های بیگانه، ادعای دیدار آیت‌الله مهدوی‌کنی با رئیس جمهور را تکذیب کرد.
به گزارش فارس، دفتر آیت‌الله مهدوی‌کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری طی اطلاعیه‌ای خبر منتشر شده در رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب مبنی بر دیدار با رئیس‌جمهور را تکذیب و از رسانه‌ها خواست از انتشار هرنوع خبر در خصوص رییس مجلس خبرگان رهبری بدون تایید دفتر ایشان، خودداری کنند.
بر اساس این گزارش، متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:
در روزهای اخیر در برخی از سایت‌ها، خبری نادرست در خصوص ملاقات ریاست مجلس خبرگان رهبری حضرت آیت‌الله مهدوی کنی منتشر شده است که تکذیب می‌شود و معظم هیچگونه ملاقاتی با ریاست محترم جمهوری نداشته‌اند لذا از همه رسانه‌های خبری به ویژه سایت‌ها تقاضا می‌شود از هرگونه انتشار خبر در خصوص ریاست محترم مجلس خبرگان رهبری بدون تأیید دفتر ایشان خودداری فرمایند.
گفتنی است در روزهای اخیر رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب همراه با سایت‌ها حامی جریان فتنه، اقدام به نشر اخبار کذب با هدف دامن زدن به شایعات کرده‌اند که لزوم هوشیاری و استناد به اخبار موثق لازمه خنثی کردن توطئه آنهاست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار