سیلوان شالوم معاون نخست وزیر اسرائیل در آخرین مصاحبه خود به سران تلآویو و واشنگتن در خصوص برتری ایران در منطقه هشدار داد و خواستار ادامه حمایت ها از فتنهگران شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه جروزالم پست، سیلوان شالوم هشدار داد: ایران در لبنان و غزه محبوییت فراوانی یافته و اکنون این فاجعه در حال تکرار در مصر است و باید جلوی آن را گرفت.
معاون نخست وزیر اسرائیل در ادامه افزود:کشتی های ایران در سوئز بیانیه آنها بود مبنی بر اینکه آنها رهبران جدید خاورمیانه هستند.
وی در خصوص فتنهگران ایرانی مدعی شد: از کسانی که خواهان آزادی و دموکراسی هستند(!) حمایت می کنیم.
سیلوان شالوم در پاسخ به این سوال که غرب برای ممانعت از گسترش قدرت و برتری ایران چه می کند، گفت: غرب باید عزم بیشتری از خود نشان دهد. سران کشورهای عربی باید همچنان این حس را داشته باشند که می توانند به غرب تکیه کنند.
نکته جالب توجه اینجاست که تونس که اعتراضات سراسر کشورهای مسلمان از آنجا آغاز شد، زادگاه سیلوان شالوم یهودی است