کد خبر: 441028
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۵
فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: هرگونه خرید و فروش مواد محترقه جرم است و پلیس طبق قانون با متخلفان برخورد و آنها را به دستگاه قضایی برخورد می‌کند.

به گزارش فارس سردار اسماعیل احمدی مقدم امروز در حاشیه همایش تخصصی معاونان اجتماعی نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران گفت: یکی از مؤلفه‌های اساسی برنامه پنجم تقویت قدرت نرم است و یکی از مؤلفه‌های قدرت نرم نیز قدرت اجتماعی است.

وی اظهار داشت: باید در این راستا مردم را به مشارکت دعوت کرده و سعی کنیم فاصله مردم با پلیس را کاهش دهیم.

سردار احمدی‌ مقدم افزود: در این راستا باید از انتقادات مردم و آسیب‌های اجتماعی اطلاع پیدا کرده و با تهدیدات آینده آشنا شویم.

وی اظهار داشت: یک پایه قدرت نرم اجتماع، پایه دیگر فناوری، دانش و پژوهش است و باید از بسترهای لازمی که در برنامه چهارم فراهم شده استفاده کنیم.

سردار احمدی مقدم تأکید کرد: باید فاصله بین جامعه و پلیس در برنامه پنجم برداشته شود.

فرمانده نیروی انتظامی تأکید کرد: خرید و فروش مواد محترقه جرم است و پلیس طبق قانون با متخلفان به شدت برخورد و آنان را به دستگاه قضایی معرفی می‌کند.

سردار احمدی مقدم ادامه داد: خوشبختانه نسبت به سال گذشته عرضه مواد محترقه کاهش شدیدی یافته است در این زمینه همکاری اصناف نیز مناسب است کشفیات مواد محترقه نیز کاهش یافته است.

فرمانده نیروی انتظامی افزود: پیش‌بینی می‌کنم امسال کمترین حوادث را در چهارشنبه آخر سال داشته باشیم و مردم با عمل به توصیه‌های ایمنی و پلیسی چهارشنبه آخر سال آرام و کم حادثه‌ای خواهند داشت.

وی اظهار داشت: کاهش سفر با خودروهای شخصی سهم عمده‌ای را در کاهش تصادفات در ترافیک دارد و پلیس به تنهایی قادر نیست از تصادفات جلوگیری کند.

فرمانده ناجا درباره خودروهای ناایمن گفت: خودرو ناایمن در کشور نداریم اگر چنین خودرویی تولید شود مطمئنا پلیس از شماره‌گذاری آن جلوگیری خواهد کرد در حال حاضر خودروهای کشور دارای استانداردهای حداقل هستند و بحث استاندارد نیز کف را نشان می‌دهد.

* برخورد پلیس با دیش‌های ماهواره‌‌ای که علنی هستند

فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: قانون برخورد با تجهیزات ماهواره‌ای همچنان جاری است و پلیس طبق قانون در این زمینه عمل می‌کند.

سردار احمدی مقدم ادامه داد: پلیس وظیفه دارد با دیش‌های مشهود برخورد کند وقتی در ساختمانی که نبش بزرگراه دیش ماهواره را نصب کرده اند این دهن‌کجی به قانون است و پلیس در مرحله اول تذکر می‌دهد و پس از آن با حکم قضایی با فرد متخلف برخورد می‌کند.

وی اظهار داشت: از اینکه نهادی غیر از پلیس درخصوص ماهواره ها برخورد می‌کند اطلاعی ندارم فرمانده نیروی انتظامی درباره طرح سفرهای نوروزی گفت: تا ۱۰ روز آینده طرح ترافیک نوروزی به طور رسمی آغاز می‌شود و پلیس به همراه دیگر سازمان‌های مرتبط با آمادگی کامل شرایط را برای سفری امن فراهم می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار