معاون اجتماعی استان هرمزگان در تشریح موضوع گفت: زنی که تبعه افغانستان و ساکن آبشورک قدیم بندرعباس است، مأموران را از جریان سرقت طلاهایش به ارزش هشت میلیون تومان توسط مأموران پلیس با خبر کرد.
وی گفت: مالباخته اعلام کرد هشتم دی، چهار نفر با یک دستگاه خودروی زانتیای نوک مدادی که یکی از آنان لباس انتظامی به تن داشت به در منزل او واقع در آبشورک قدیم مراجعه و اعلام کردند از اداره مبارزه بامواد مخدر هستند و درحالی که کارت شناسایی و حکم ورود به منزل نداشتند، وارد منزل شدند و گفتند باخبر شدیم شب گذشته چند نفر بلوچ همراه با مواد مخدر وارد منزل شما شده و مقداری طلا به سرقت رفته شما باید هرچه طلا دارید بیاورید. مالباخته ادامه داد: وقتی که طلاهای من به ارزش هشت میلیون تومان را تحویل گرفتند گفتند که به کسی زنگ نزنم و از منزل خارج شدند.
به گفته سرهنگ امیدیان پس از تأیید صحت و سقم موضوع مشخص شد مأموران مواد مخدر در تاریخ ذکر شده هیچ گونه مأموریتی در منطقه آبشورک نداشته و سارقان با شیوه و شگرد جدید به بهانه کشف مواد مخدر اقدام به سرقت کردهاند.
وی به شهروندان و خانوادهها توصیه کرد در صورت مراجعه هر فردی خواه بالباس سازمانی و خواه با لباس شخصی به در منازل آنان، حتماً و ضرورتاً کارت شناسایی و حکم مأموریت و بازرسی را رؤیت و سپس اجازه ورود دهند.