کد خبر: 430072
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۳
اسماعيل كوثري، نايب‌رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفت‌‌وگو با نداي انقلاب، با اشاره به تحرکات اخير سيدمحمد خاتمي گفت: وي به اين نتيجه رسيده که فتنه‌گران و تفکر بعد از انتخابات ديگر توان ادامه ندارد وکار آنها به جايي نرسيده و نخواهد رسيد.
وي افزود: وي با آن روحيه ملايم‌تري که دارد مي‌خواهد مجدد خود را به سيستم نظام برگرداند، لذا جلساتي را اخيرا برگزار کرده است، ولي اگر وي صادقانه مي‌خواهد نشان دهد بايد اقداماتي که در طول يکسال گذشته انجام داده محکوم کند و از آنها اعلام انزجار کند.
کوثري سخنان اخير خاتمي در جمع فراکسيون اقليت مجلس و اينکه وي شروطي را براي بازگشت اعلام کرده نشان‌دهنده عدم صداقت وي بيان کرد.
نايب‌رئيس کميسيون امنيت ملي تأکيد کرد: اين سخنان و تحرکات نشان مي‌دهد که خاتمي هنوز متنبه نشده و در مسير قبلي حرکت مي‌کند.
کوثري معتقد است اين تحرکات خيلي ارتباط با عدم برخورد با سران فتنه ندارد و خوش‌بيني برخي مبني بر اينکه خاتمي به آغوش نظام باز خواهد گشت را بي‌‌اساس دانست.
اين نماينده مجلس هشتم در پايان گفت: قطعا خاتمي از سران فتنه است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار