کد خبر: 429590
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۸
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، خانم ترکستانی گزینه پیشنهادی رئیس سازمان ملی جوانان از دیروز در پی از دست دادن درصد هوشیاری خود در بخش سی‌سی‌یو بیمارستان بستری شده است که طبق اطلاعات کسب شده امروز هشیاری خود را به دست آورد.

وی قبلاً به علت عمل جراحی سنگین، عفونت ریه در بیمارستان بستری شده بود و وضعیت جسمانی خوبی نداشت که این بار با فشارهای ناشی از اصرار به پذیرش مسئولیت ریاست سازمان ملی جوانان با استرس‌های شدید توام شد. علاوه بر این بیماری سرماخوردگی نیز بر مشکلات وی افزوده و منجر به، به هم خوردن حال و از دست دادن هشیاری نامبرده شد.

فرحناز ترکستانی هم اکنون در بخش سی‌سی‌یو بیمارستان بستری است و احتمالاً با ادامه بهبود وضع موجود به بخش عادی منتقل می‌شود.

فشارهای روحی به نامبرده برای پذیرش مسئولیت سازمان ملی جوانان استرس‌های وی را تشدید کرد و از آنجا که وی از یک طرف حاضر به پذیرش مسئولیت نبود و از سوی دیگر احساس می‌کرد که ممکن است عدم پذیرش مسئولیت مسئله‌ای سیاسی برای دولت پدید آورد و این موضوع مورد سوء استفاده قرار گیرد این استرس‌ها شدید‌تر شد.

حمیدرضا بقایی، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (شوهر خواهر ترکستانی)برای پذیرش این مسئولیت فشار شدیدی به ترکستانی وارد کرده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار