کد خبر: 428924
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۱
رئیس سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به دخالت‌های سفیر بریتانیا در امور داخلی کشورمان، گفت: نمایندگان مجلس همیشه نسبت به سیاست‌های استعمارگرایانه و مداخله جویانه دولت انگلیس معترض بوده‌اند.

غلامعلی حدادعادل نماینده مردم تهران و رئیس سابق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به دخالت‌های سفیر انگلیس در امور داخلی کشورمان، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی همیشه نسبت به سیاست‌های استعمارگرایانه و مداخله جویانه دولت انگلیس معترض بوده‌اند و در روز‌های اخیر هم چند نماینده نسبت به این موضوع تذکر دادند.

وی در این باره تصریح کرد: انگلیسی‌ها باید بدانند که ایران امروز، ایران 50 سال یا 100 سال پیش نیست، البته در عین حال انگلستان امروز هم انگلستان 50 سال یا 100 سال پیش نیست.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اضهار داشت: خوب است که سفیر انگلستان ذهن خود را با زمان تنظیم و تطبیق دهد.

براساس این گزارش، سایمون گس سفیر بریتانیا در تهران اخیرا طی یادداشتی علنا در امور داخلی کشورمان دخالت کرده بود که این مسئله خشم مقامات و نمایندگان مجلس را در پی داشت، به نحوی که برخی وکلای ملت خواستار اخراج سفیر این کشور به عنوان یک "عنصر نامطلوب " شدند.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز با در دستور کار قرار دادن طرح کاهش رابطه با انگلیس خواهان کاهش روابط کشورمان با این کشور در حوزه‌های گوناگون شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار