کد خبر: 412474
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۲
غلامعلی حدادعادل عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با حمایت از موضع‌گیری‌های اخیر رئیس مجلس، آن را در جهت دفاع از کیان مجلس کافی و جامع دانست.
به گزارش خانه ملت ، حداد عادل در رابطه با اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر در راس نبودن مجلس افزود : موضع گیری آقای لاریجانی و باهنر درجهت دفاع از کیان مجلس کفایت می‌کند و البته باید تا چهارم مهر که مجلس بعد از تعطیلات آغاز به کار می‌کند راه‌های مناسب‌تری پیدا کنیم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر با بیان اینکه بهتر است در فضای مجلس به این موضوعات پرداخته شود، گفت: ادامه این موضع‌گیری‌ها قطعاً راه مدبرانه ‌ای نیست و باید در فضای مجلس در این رابطه تصمیم‌گیری شود.
"علی لاریجانی" اخیرا در واکنش به اظهارات رییس جمهور ، مجلس را عامل جلوگیری از تعدی به حقوق ملت دانسته و آن را برای مقابله با دیکتاتوری در راس امور عنوان کرده بود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار