کد خبر: 412134
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۹

به گزارش خبرنگار «جوان» مأموران 127 نارمک دوازدهم شهریور در خیابان شیرمرد جنوبی به سرنشینان یک موتوسیکلت هوندا 125 مشکوک شدند که پس از متوقف کردن آنها دو قبضه سلاح سرد، پنج گوشی تلفن همراه، سه چک بانکی، یک شناسنامه و یک کیف مردانه سرقتی کشف کردند.

پژمان- س(30ساله) و بهنام- ن(38ساله) به همراه پرونده به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند.

در ادامه با شناسایی صاحبان چک‌های مسروقه و دعوت آنها به پایگاه چهارم یکی از مالباختگان گفت: برای واریز کردن پول به شعبه بانکی در نارمک رفته بودم که پس از خروج از بانک این دو نفر کیفم را که حاوی وجه نقد، دسته چک و عابربانک رمزدار بود سرقت کردند که بلافاصله برای مسدود کردن حساب عابر بانکم مراجعه کردم اما متوجه شدم آنها در همین مدت کوتاه حسابم را خالی کرده‌اند.

کارآگاهان به بانکی که مبلغ پنج میلیون تومان مالباخته از سوی سارقان برداشته شده بود رفتند و چهره یکی از سارقان شناسایی شد و متهمان مجبور شدند به ده‌ها فقره کیف‌قاپی در شرق تهران اعتراف کنند.

سرهنگ رضا مؤذن رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت گفت: افرادی که در شرق تهران به‌ویژه نارمک مورد زورگیری قرار گرفته‌اند می‌توانند جهت شناسایی سارقان به پایگاه چهارم پلیس آگاهی مراجعه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار