کد خبر: 411912
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۹
عضو کمیسیون ماده ده احزاب گفت: بنیاد باران یک مرکز فرهنگی بوده و اجازه هیچ گونه فعالیت حزبی و سیاسی را نخواهد داشت بنابر این انجام هرگونه فعالیت سیاسی از جانب این مرکز، تخلف بوده و مصداق جرم سیاسی خواهد بود.
حمید رضا فولادگر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با غیر قانونی خواندن اقدام بنیاد باران جهت پیگیری اهداف حزبی و سیاسی، اظهار داشت: بنیاد باران بعنوان یک مرکز فرهنگی اجازه هیچ گونه فعالیت سیاسی و حزبی را نخواهد داشت.
عضو کمیسیون ماده ده احزاب تصریح کرد: تمامی مراکز چه فرهنگی، چه حزبی و سیاسی تحت چارچوب‌های تعیین شده با رعایت موازین قانونی ملزم به انجام فعالیت‌های خود در حیطه وظایف تعریف شده هستند.
وی با تأکید بر اینکه بنیاد باران اجازه هیچ گونه فعالیت سیاسی و حزبی را ندارد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بنیاد باران مجوز هیچ گونه فعالیت حزبی و سیاسی را دریافت نکرده است بنابر این انجام هرگونه فعالیت سیاسی از جانب این مرکز، تخلف بوده و مصداق جرم سیاسی خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار