کد خبر: 411396
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۳
به گزارش خبرنگار مهر، رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز چهارشنبه در حاشیه هفتمین کنفرانس بین المللی رمز ایران در خصوص اقدامات مدنظر این وزارتخانه برای پاکسازی سیستمهای صنعتی آلوده به کرم جاسوسی استاکس نت گفت: سیستمهایی که از وجود این بدافزار در شبکه های خود آگاهی دارند می توانند با مراجعه به سایتهای شرکت فناوری اطلاعات در خصوص پاکسازی این ویروس رایانه ای اقدام کنند.

وی با بیان اینکه در سایت شرکت فناوری اطلاعات ابزاری برای پاکسازی سیستمها از این بدافزار وجود دارد ادامه داد: در صورتیکه این ابزارها برای سیستمهای مورد نظر کفایت نکند تیمهای عملیاتی وزارت ارتباطات آمادگی آن را دارند تا برای پاکسازی شبکه ها و رایانه های آلوده به این ویروس اقدام کنند.

تقی پور در مورد خطر این ویروس رایانه ای در سیستمهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه سیستمهای دولتی کم و بیش از فایروال (دیواره های آتش) و مسائلی نظیر این استفاده می کنند اضافه کرد: نفوذ و آسیب این کرم جاسوسی در سیستمهای دولتی جدی نیست اما سیستمهای موسسات و سازمانهایی که این ابزارهای امنیتی را در اختیار ندارند طبیعتا مورد تهدید و آسیب هستند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر اقدامات موثر برای ریشه کن کردن این بدافزار در کشور تاکید کرد و گفت: از شرکتها، موسسات و سازمانهای مختلف درخواست می شود از طریق اطلاع گیری از طریق سایتهای مربوط نسبت به انجام امور لازم برای ریشه کن کردن این بدافزار اقدام کنند.

تقی پور در مورد میزان خسارت وارده به سیستمهای صنعتی در برابر نفوذ این کرم جاسوسی گفت: الیته نمی توان بر روی اطلاعات قیمت گذاشت اما خسارت خیلی جدی که باعث خرابی و از کاراندازی سیستمها شود گزارش نشده اما قطعا باید به صورت کامل این بدافزار پاکسازی شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار