کد خبر: 406962
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۰
احکام انضباطی یاغی‌های فوتبال فرانسه اعلام شد؛

فدراسیون فوتبال فرانسه احکام انضباطی "نیکولاس آنلکا" و "پاتریس اورا" به همراه دو بازیکن دیگر را صادر کرد.

فدراسیون فوتبال فرانسه پس از گذشت نزدیک به دو ماه از حذف این تیم از جام جهانی 2010 در مورد بازیکنان خاطی این تیم تصمیم گرفت. بر این اساس فدراسیون فوتبال فرانسه نیکولاس آنلکا را به دلیل بی احترامی به ریموند دومنک، سرمربی خروس‌ها در جام‌جهانی و همچنین درگیری با کادر فنی از حضور در 18 بازی محروم کرد.

پاتریس اورا هم به دلیل این که در جنجال‌های به وجود آمده پیش از آخرین دیدار فرانسه مقابل میزبان جام‌جهانی نقش کلیدی داشت 5 جلسه از همراهی تیم ملی محروم شد.

فدراسیون فوتبال فرانسه همچنین اعلام کرد که فرانک ریبری و جرمی تولالان به دلیل شرکت نکردن در تمرین پیش از بازی مقابل آفریقای جنوبی به ترتیب سه و یک جلسه از حضور در تیم ملی محروم شدند.

سخت‌گیری فدراسیون فوتبال و تنبیه شدید بازیکنان این تیم، در آستانه بازی‌های انتخابی یورو 2012، تاثیر زیادی بر عملکرد فرانسه خواهد داشت، هرچند آنلکا پیش از این اعلام کرد بود دیگر قصد ندارد در بازی‌های ملی برای کشورش به میدان برود.



نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار