
به گزارش فارس به نقل از اینترنت ویک، دولت هند که به علت نگرانی های امنیتی بر کنترل دیتای تبادل شده از طریق گوشی های بلک بری اصرار داشت، سرانجام امکان نظارت بر سرویس های ایمیل و مسنجر بلک بری را پیدا کرد.
در تاریخ 26جولای نشستی بین مسئولان شرکت RIM و مقامات دولتی هند برگزار شد و در نهایت نهادهای امنیتی به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز برای کنترل اطلاعات سرویسهای ایمیل و مسنجر دسترسی پیدا کردند.
با توجه به رمزگذاری این اطلاعات مقامات هندی بیم آن داشتند که از گوشی های بلک برای سازماندهی اقدامات ضد امنیتی سوءاستفاده شود.
پیش از این امارات، عربستان و چند کشور دیگر عربی هم برای مقابله با چنین تهدیداتی سرویس های ایمیل و مسنجر بلک بری را از کار انداخته بودند که با تامین نظر آنان دسترسی به خدمات یاد شده در این کشورها مجدداً ممکن شد.