
*فاطمه تورانی
به گزارش خبرنگار «جوان» در تاریخ 31 خرداد مرکز فوریتهای پلیس 110 کلانتری 140 باغفیض را در جریان یک آتشسوزی در بلوار اشرفی اصفهانی قرار دادند.
کارآگاهان پس از حضور در محل اعلام شده مشاهده کردند یک خودرو شورولت آتش گرفته است.
مالک شورولت به مأموران گفت: خودرواش را دو نفر به نامهای «رضا» و «فرحناز» آتش زدهاند.
پس از اظهارات شاکی رسیدگی به این پرونده در دستور کار کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
*اظهارات شاکی
شاکی با حضور در اداره شانزدهم به کارآگاهان گفت: رضا و فرحناز شب حادثه به مغازهام در خیابان ولیعصر آمدند و با تهدید چاقو مرا به زور به خیابان طالقانی در بلوار اشرفی اصفهانی بردند و دستانم را با سیگار سوزانده و پس از سرقت مدارک و ضبط داخل ماشین، خودروام را به آتش کشیدند.
کارآگاهان پس از بررسیهای دقیق موفق به شناسایی هویت متهمان شدند.
خدایار ـ ح (29 ساله) و فرحناز ـ آ (21 ساله) متهمانی بودند که بعد از ارتکاب به این جرم به اتهام سرقت یک دستگاه خودرو دستگیر و روانه زندان قزلحصار و اوین شده بودند.
بدین ترتیب متهمان شانزدهم مرداد از زندان تحویل گرفته شدند و پس از انتقال به پلیس آگاهی، تحقیقات در رابطه با حریق عمدی شورولت آغاز شد.
*اعتراف متهم
متهم «خدایار» با اعتراف به جرمش گفت: مدتی است که با «فرحناز» ازدواج موقت کردهام اما در طول این مدت متوجه شدم شاکی با همسرم ارتباط نامشروع دارد به همین دلیل تصمیم گرفتم از او انتقام بگیرم.
به گفته سرهنگ محمد نظری رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ، متهم از مجرمان سابقهداری است که به مواد مخدر هم اعتیاد دارد.
سرهنگ نظری گفت: «با تأیید اظهارات «خدایار» توسط «فرحناز» تحقیقات از هر دو متهم همچنان ادامه دارد.»