
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس، به منظور ارتقای امنیت اجتماعی، طرح پاکسازی نقاط آلوده در شهرستان شهریار با حضور «سرهنگ خیرخواهان» فرمانده انتظامی شهرستان شهریار، معاون اجتماعی استان تهران و رؤسای پلیسهای تخصصی از جمله آگاهی، مبارزه با موادمخدر، راهور و اطلاعات و امنیت عمومی در حوزه کلانتری 18 باغستان روز دوشنبه به مرحله اجرا گذاشته شد.
بنابراین گزارش، در اجرای این طرح مقادیری موادمخدر از انواع مختلف، 850 صفحه سیدی غیرمجاز و یک عدد کیس رایانهای حاوی مطالب مبتذل کشف و ضبط شد.
در این گزارش آمده است، در بازرسی از منطقه، دو نفر اراذل و اوباش، یک نفر کلاهبردار، دو نفر سارق منزل، دو نفر سارق خودرو و یک نفر سارق کیف قاپ، 25 نفر مزاحم خیابانی، هفت نفر معتاد کارتنخواب و شش نفر فروشنده موادمخدر شناسایی و دستگیر شدند.
در اجرای طرح پاکسازی، مأموران با بازدیدهای محسوس دو واحد صنفی قهوهخانه را پلمب و با توقیف 34 دستگاه خودرو و 15 دستگاه موتوسیکلت متخلف و فاقد مدارک 536 فقره اعمال قانون کردند.
گفتنی است، با تلاش مأموران پلیس آگاهی در این طرح سه دستگاه موتوسیکلت و پنج دستگاه خودرو سرقتی کشف و به مالباختگان تحویل شد.