
همزمان با حذف 45 عضو طالبان و القاعده از لیست سیاه سازمان ملل متحد، بزرگترین پایگاه امریکا در جنوب افغانستان هدف حمله شبه نظامیان قرار گرفت.
به گزارش «جوان»، به نقل از آسوشیتدپرس، یوسف احمدی یکی از سخنگوهای طالبان گفت: «طالبان مسئولیت حمله به بزرگترین پایگاه امریکا که در قندهار قرار دارد را بر عهده میگیرند.» مقامات امنیتی و دولتی قندهار تأیید کردند که گروهی از نیروهای طالبان با پرتاب موشک و انفجار بمبهای کنترل از راه دور، قصد ورود به پایگاه نظامی ارتش امریکا را داشتند که با انفجار انتحاری دو بمبگذار، حمله پایان یافت. در این حمله علاوه بر دو عامل انتحاری، چهار امریکایی کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند. پایگاه نظامی امریکا در قندهار در فرودگاه این شهر قرار دارد.
حمله طالبان به پایگاه امریکایی قندهار در حالی است که کمیته شورای امنیت سازمان ملل متحد نام 45 نفر از اعضای طالبان و القاعده را از لیست تحریمهای خود حذف کرد. این کمیته دو سال قبل 488 فرد وابسته به طالبان و القاعده را براساس قطعنامه 1267 که سال 1999 در سازمان ملل تصویب شد را در لیست تحریم خود قرار داد.