
سخنگوی کابینه بنیامین نتانیاهو مدعی شد که مذاکرات مستقیم تنها راه رسیدن به صلح در خاورمیانه است.
به گزارش جوان به نقل از مانیتورینگ فارس، درپی موافقت کمیته پیگیری طرح صلح عربی وابسته به اتحادیه عرب با ورود تشکیلات خودگردان فلسطین به مذاکرات مستقیم سازش با رژیم صهیونیستی، "مارک ریگو " سخنگوی کابینه رژیم صهیونیستی در گفتوگو با تلویزیون روسیا الیوم، ابراز امیدواری کرد که مذاکرات مستقیم در آینده نزدیک از سر گرفته شود.
روز گذشته کمیته پیگیری طرح صلح عربی وابسته به اتحادیه عرب در میان اختلاف نظر وزیران امور خارجه عرب عضو این کمیته، موافقت خود را با ورود به مذاکرات مستقیم سازش بین تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی اعلام کرد.
سخنگوی کابینه رژیم صهیونیستی با بیان اینکه کابینه اسرائیل بر از سرگیری مذاکرات مستقیم اصرار دارد، گفت: امیدوار هستیم که مذاکرات مستقیم در چند روز آینده آغاز شوند.
با وجودی که همه مذاکرات مستقیم و غیر مستقیم در طول سالهای گذشته به بن بست رسیده است و بی فایده بودن مذاکرات به اصطلاح سازش بر همگان آشکار شده و بسیاری از ملتهای عربی و اسلامی و گروههای فلسطینی مقاومت هر گونه مذاکره با دشمن صهیونیستی را غیرقابل قبول میدانند؛ مارک ریگو سخنگوی کابینه بنیامین نتانیاهو مدعی شد که مذاکرات مستقیم تنها راه رسیدن به صلح در خاورمیانه است.
وی افزود: صلح در خاورمیانه تنها از طریق مذاکره مستقیم تلآویو و رام الله امکانپذیر است.
جنبش مقاومت فلسطین حماس و جهاد اسلامی ضمن مخالفت شدید با هر گونه مذاکره با رژیم صهیونیستی، چراغ سبز کمیته پیگیری طرح صلح عربی برای ازسرگیری مذاکرات مستقیم را "گناه سیاسی بزرگ " علیه ملت فلسطین خواندند.