کد خبر: 402438
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۳
امریکا در مذاکراتی محرمانه با سران گروهک تروریستی «پ. ک. ک. » در تلاش است پیش از خروج از عراق، منافقین را از سال آینده در مثلث مرزی ایران، ترکیه و عراق مستقر کند.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه «وطن» ترکیه، ‌امریکا‌‌ در طرحی محرمانه تلاش می‌کند که عناصر گروهک تروریستی منافقین را در منطقه «جبال قندیل» در شمال عراق در نزدیکی مرز ایران مستقر کند.
منطقه «جبال قندیل» در شمال عراق در حقیقت مثلث مرزی ایران، عراق و ترکیه است.
یکی از منابع نزدیک به سران گروهک تروریستی «پ. ک. ک. » در این خصوص فاش کرد که امریکا‌‌ ‌با سران این گروهک وارد مذاکرات محرمانه شده است تا پیش از خروج نظامیان این کشور از عراق، آنان را برای استقرار منافقین در مثلث مرزی ایران، عراق و ترکیه متقاعد کند.
این منبع آگاه افزود که امریکا‌‌ ‌به سران گروهگ پ. ک. ک. اطمینان داده است که در مقابل اجازه دادن به استقرار منافقین در مثلث مرزی ایران، ترکیه و عراق، حملات نظامی ترکیه به مواضع پ. ک. ک را متوقف خواهد کرد.
همچنین در این گزارش فاش شده است که امریکا‌‌ ‌150 عضو گروهک تروریستی منافقین را در یکی از پایگاه‌های نظامی امریکا‌‌ ‌در بغداد برای اقدامات جاسوسی و ترور آموزش داده است و در صدد است که این عناصر را به مرز ایران درجبال قندیل منتقل کند تا در طرح‌های ضدایرانی واشنگتن به امریکا‌‌ ‌کمک کنند.
در همین ارتباط، دو روز گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه «فائق توفیق» قائم مقام وزارت کشور حکومت منطقه کردستان عراق هرگونه برنامه برای اسکان منافقین را در این منطقه رد کرد و افزود که دولت عراق چنین درخواستی ارائه نکرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار