کد خبر: 399994
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۹
سعید دانا - محمد خاتمی، رئیس بنیاد باران بار دیگر علاقه خود را برای بازگشت به چارچوب نظام جمهوری اسلامی در دیدار با تعدادی از جوانان احزاب و روزنامه‌نگاران تجدیدنظرطلب بیان کرد.
در حالی که وی یکی از سران فتنه پس از انتخابات دهم ریاست‌جمهوری است و نقشی غیرقابل‌انکار در هشت ماه فقدان احساس امنیت در جامعه داشت، واقعاً صحبت از علاقه‌ برای کار در چارچوب نظام و قانون بیشتر به شوخی می‌ماند.
وی در صحبت‌هایی کاملاً خلاف موضع باطنی و اصلی‌اش می‌گوید: «دین در کشور ما جایگاه بسیار مهمی دارد و در تمامی جنبش‌های مدنی ایران و در مبارزه با استعمار و استبداد، نقش کلیدی بازی کرده و ...»
سخنان اخیر خاتمی که در تضاد کامل با اعتقادات واقعی وی است، در حالی بیان می شود که پیش از این و در برهه‌‌های مختلف (به ویژه در دوران هشت ساله اصلاحات و یک سال اخیر)، رئیس بنیاد باران نشان داده است، هیچ اعتقادی به اسلام اصیل و ناب ندارد و قرائت امریکایی‌ها و لیبرال‌ها از اسلام را می‌پسندد.
به این جملات وی دقت کنید: «نظریه غیرت دینی، ویران کننده اندیشه و فرهنگ و تمدن است»، «اگر دین هم برابر آزادی قرار گیرد، این دین است که باید محدود شود،‌نه آزادی»، «اگر این حجاب و پوشش مانع حضور زن و بروز شخصیت زن شود، قطعاً مضر است» و ...
ابراز تمایل خاتمی برای بازگشت به نظام، اگر واقعی بود و وی با توبه از عملکرد گذشته خود، به طور حقیقی در چارچوب نظام، ولایت، قانون اساسی و انقلاب اسلامی عمل می‌کرد، نه تنها بدنبود بلکه با استقبال علاقه‌مندان به انقلاب و نظام هم مواجه می‌شد ولی رویه منافقانه‌ای که وی در دو دهه اخیر در پیش گرفته، موجب می‌شود نظام هرگز به وی اطمینان نکند.
رئیس بنیاد باران باید بداند پرونده او بسیار سنگین‌تر از آن است که بتواند به آغوش ملت ایران برگردد و با توجه به شناختی که مردم مسلمان کشور از او و دوستانش به دست آورده‌اند و او را به درستی یکی از سران فتنه و کودتا علیه جمهوری اسلامی می‌دانند، این از ملاطفت و رأفت رهبر حکیم انقلاب است که وی همچنان می‌تواند در کشور آزادانه بگردد ولی موضوع فوق نباید موجب شود خاتمی تصور کند با چند جمله فریبکارانه، می‌تواند بار دیگر خود را به داخل کشتی نظام بیندازد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار