کد خبر: 399184
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۲
مدیرکل روابط عمومی، تشریفات و امور بین‌الملل استاندار زنجان امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: با توجه به شدت گرما در استان زنجان و با توجه به اینکه تصمیم‌گیری درباره تعطیلی در استان‌ها بر اساس شرایط آب و هوایی و دمای هوا بر عهده استانداران گذاشته شده است، استاندار زنجان فردا را در استان زنجان تعطیل اعلام کرد.
ولی‌الله رحیمی ادامه داد: این تعطیلی شامل همه دستگاه‌ها و ادارات استان زنجان و نیز استانداری است.
وی افزود: این تعطیلی شامل دستگاه‌های خدمات نیست و آنها به خدمترسانی به مردم مشغول هستند.
دمای فعلی شهر زنجان از سوی اداره کل هواشناسی استان 35 درجه بالای صفر و بیشینه آن نیز 39 درجه بالای صفر اعلام شده است.
همچنین هوای استان فردا صاف و در بعدا ظهر با وزش باد اعلام شده است.
پیش از این به دلیل گرمای شدید و بی‌سابقه هوا در تعدادی از استان‌های کشور و به منظور رفاه حال هم‌میهنان عزیز و صرفه‌جویی در مصرف انرژی، ادارات دولتی و نهادها و سازمان‌ها در روزهای یکشنبه و دوشنبه 20 و 21 تیر در تعدادی از استان‌ها تعطیل اعلام شده بود.
در این اطلاعیه تاکید شده است: دستگاه‌های خدماتی از جمله بانک‌ها و بیمارستان‌ها در این روزها باید به خدماترسانی خود به مردم ادامه دهند.
بر اساس این اطلاعیه ادارات دولتی در استان‌های خوزستان، بوشهر، ایلام، فارس، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان، قم، تهران، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمانشاه، سمنان، لرستان، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد و قزوین در روزهای یکشنبه و دوشنبه تعطیل اعلام شده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار