کد خبر: 398034
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۹
رییس جمهوری همزمان با بیست و دومین سالروز حمله ناو جنگی "وینسنس" آمریکا به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در آبهای نیلگون خلیج فارس در پیامی این اقدام را لکه سیاه برجسته ای در کارنامه ننگین لیبرال دمکراسی آمریکایی دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد گفت: این فاجعه غم انگیز انسانی نه یک تصادف قابل درک که در واقع اعلان جنگ علیه بشریت و نقطه شرمندگی و شرمساری ابدی برای سازمان های مدعی حقوق بشر و مبارزه با تروریسم به شمار می رود.
متن کامل پیام احمدی نژاد که پیش از ظهر امروز "شنبه" در آیین گرامیداشت 290 شهید این فاجعه ضد انسانی و در محل وقوع این جنایت هولناک، قرائت شد، به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه
دوازدهم تیر ماه سال 1367 یادآور یکی از هولناک ترین حوادث تلخ در تاریخ بشریت است که با طراحی و برنامه ریزی پنهان سردمداران کاخ سفید و مدعیان دروغین حقوق بشر رقم خورد و لکه سیاه برجسته ای بر کارنامه ننگین لیبرال دمکراسی آمریکایی افزود.
در چنین روزی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران مورد هدف حمله موشکی ناو متجاوز آمریکایی "وینسنس" در خلیج فارس قرار گرفت و 290 انسان بی گناه از مردان و زنان و کودکان به شهادت رسیدند که قلب و روح ملت ایران و مردمان آزاده و بیدار سایر کشورهای جهان را به درد آورد.
این جنایت وحشیانه در شرایطی به وقوع پیوست که سلحشوران سپاه اسلام و دلاور مردان دفاع مقدس، با فتوحات غرور انگیز و دشمن شکن خود عرصه را برحامیان دژخیم حاکم بر بغداد و سردار مفلوک قادسیه تنگ و تمامی معادلات قدرت های بزرگ را ناباورانه بر هم زده بودند.
در چنین شرایطی سران جنایت پیشه کاخ به اصطلاح سفید تنها راه چاره را در مقابله نظامی مستقیم با فرزندان مجاهد و شجاع ملت ایران در استفاده از سلاح های شیمیایی و میکروبی یافتند و واژه تروریسم دولتی را در فرهنگ رویارویی ظالمان و ستمگران با ملل آزادیخواه و حق طلب نهادینه ساختند.
کیست که نداند جنایات بی شماری که امروز در جای جای جهان روا داشته می شود رهاورد اتاق های فکر نظام سلطه و محصول لیبرال دمکراسی آمریکا است.
به راستی مدال لیاقتی که رییس جمهور منفور وقت آمریکا به فرمانده جانی و جنایتگر ناو هواپیما بر "وینسنس" بخشید در قاموس فرهنگ کدام انسان برخوردار از منطق، عقل و نوع دوستی تعریف شده است؟
این فاجعه غم انگیز انسانی نه یک تصادف قابل درک که در واقع اعلان جنگ علیه بشریت و نقطه شرمندگی و شرمساری ابدی برای سازمان های مدعی حقوق بشر و مبارزه با تروریسم به شمار می رود.
اینک در بیست و دومین سالگشت این واقعه فراموش نشدنی، یاد و خاطره شهادت 290 انسان بی گناه و مظلوم را گرامی می داریم و وجدان های بیدار بشری در اقصی نقاط گیتی را به قضاوت دوباره می طلبیم.
دیر نخواهد بود روزی که جنایت آفرینان تاریخ در محکمه عدل و انصاف رسوا و در زیر پای مظلومان و ستمدیدگان، فرجام غیرقابل تغییر خود را بیابند. حضور پرشور شما عزیزان در این همایش باشکوه می تواند طنین انداز ندای مظلومیت ملت ایران و نیز مظهر تنفر از تروریسم دولتی آمریکای جنایتکار در سراسر جهان باشد.
سربلندی و اقتدار روز افزون ایران اسلامی و سلامتی و طول عمر با عزت و برکت رهبر معظم انقلاب را از خداوند متعال مسالت می نمایم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار