کد خبر: 397092
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۶
خبرگزاری فارس: جنبش‌های فتح و حماس نسبت به طرح جدید صهیونیست‌ها در زمینه گسترش محله‌های یهودی در اطراف مسجدالاقصی و قدس شرقی هشدار دادند.به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری الجزیره، جنبش مقاومت اسلامی و جنبش آزادیبخش فلسطین تصمیم و نقشه جدید صهیونیست‌ها برای اتصال شرق قدس شریف به یک طرح قدیمی صهیونیستی شامل قدس و شهرک‌های صهیونیستی اطراف آن را محکوم کردند.
یک منبع در جنبش مقاومت اسلامی با قرائت بیانیه صادر شده از سوی دفتر رسانه‌ای این جنبش گفت: ما در جنبش حماس طرح جدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را رد کرده و آن را تجاوزی آشکار به مسجدالاقصی و قدس و همچنین تعدی به ملت فلسطین و امت عربی و اسلامی می‌دانیم.
وی ادامه داد: ما به اشغالگران صهیونیست نسبت به ادامه این طرح هشدار داده و آنها را مسئول کامل پیامدهای این اقدام تجاوزطلبانه می‌دانیم که منطقه را در مقابل خودکامگی‌های صهیونیست‌ها در قدس و علیه مقدسات اسلامی و مسیحی به حالت انفجار خواهد رساند.
حماس در بیانیه‌ خود از تشکیلات خودگردان فلسطین نیز خواسته است تا مذاکرات با طرف صهیونیستی را متوقف کرده و موضع ملی جدی را در این باره که به عنوان سرپوشی برای طرح‌های شهرک سازی صهیونیست‌ها و عملیات یهودی‌سازی قدس به شمار می‌رود، اتخاذ کند.
این بیانیه از ملت فلسطین و نیروهای ملی و اسلامی نیز خواسته است تا به صفوف مقاومت در برابر این تجاوز جدید صهیونیست‌ها و قدس بپیوندند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین از اتحادیه عرب، سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان ملل نیز خواسته است تا مسئولیت‌های خود را در این زمینه بپذیرند و تحرکات فوری خود را برای توقف این تجاوزها آغاز کنند.

از سوی دیگر "صائب عریقات " مسئول پرونده مذاکرات در تشکیلات خودگردان و جبهه فتح نیز نسبت به عواقب خطرناک این طرح صهیونیست‌ها در گسترش شهرک‌های یهودی نشین در اطراف مسجدالاقصی هشدار داد.
وی ادامه داد که اجرای این طرح می‌تواند نه تنها به پایان دادن به مذاکرات غیرمستقیم، بلکه به تخریب کامل روند صلح منجر شود.
کمیسیاریای روابط بین‌المللی فتح نیز در بیانیه‌ای مطبوعاتی تصریح کرد که با دقت و نگرانی فراوان طرح صهیونیست‌ها در بازسازی شهر و خطرات و پیامدهای خطرناک ناشی از آن بر امنیت و ثبات منطقه را بررسی می‌کند.
این بیانیه همزمانی این طرح با دیدار "بنیامین نتانیاهو " نخست‌وزیر اسرائیل با "باراک اوباما " رئیس‌جمهور آمریکا و همچنین دیدارهای "محمود عباس " با "جورج میچل " فرستاده آمریکا در منطقه را نشانگر خودکامگی اسرائیل و به چالش کشیدن جامعه جهانی توسط این رژیم دانست.
فتح در این بیانیه خواستار تحرک تاثیرگذار و سریع برای مهار اسرائیل و توقف تجاوزها و سیاست‌های این رژیم در قدس و پایان دادن به اشغال سرزمین‌های فلسطینی اشغال شده در سال 1967 شد.

رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که شهرداری اسرائیل در قدس قصد دارد در طرحی جدید شهرک‌سازی صهیونیستی در این منطقه را علیه مناطق عرب‌نشین افزایش دهد، بگونه‌ای که ماهیت اسلامی و مسیحی این مناطق را از بین ببرد.
بر اساس این گزارش، این طرح شامل ارتباط میان شرق قدس با غرب آن و افزایش شهرک‌سازی‌ها در بخش شرقی است که عمدتا در اختیار جریان‌های اسلامی و مسیحی قرار دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار