کد خبر: 396962
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۹
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس، در حالی که بنا به اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد هفته جاری برگزار و در خصوص ریاست این دانشگاه تصمیم‌گیری خواهد شد، از برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی به عنوان گزینه‌های ریاست آتی دانشگاه آزاد نام برده می‌شود.
بر این اساس، فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس، علی اکبر ولایتی وزیر اسبق امور خارجه و غلامعلی حداد عادل رئیس سابق مجلس شورای اسلامی از جمله گزینه‌های پیشنهادی ریاست آتی دانشگاه آزاد هستند. همچنین اخیراً پرویز داودی معاون اول سابق رئیس‌جمهور نیز به عنوان یکی از گزینه‌ها برای تصدی ریاست آتی دانشگاه آزاد مطرح شده است.
افراد مذکور از سوی برخی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شده اند و نظر همه این افراد برای نامزدی ریاست دانشگاه آزاد جلب نشده است.
با این وجود، خبرهای رسیده حاکی از آن است که عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس فعلی این دانشگاه و همچنین میرزاده عضو هیئت مؤسس دانشگاه آزاد زمینه چندانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارند. بدین ترتیب به نظر می‌رسد به زودی ریاست 28 ساله جاسبی بر دانشگاه آزاد به پایان خواهد رسید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار