کد خبر: 395628
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۷
فرمانده نیروی انتظامی:
سردار اسماعیل احمدی مقدم درسفر خود به کرمان در جمع خبرنگاران گفت: نیروی انتظامی یک وظایف قانونی و ذاتی و یک وظایفی هم در اجرای وظایف ضابطیت دستگاه قضایی دارد.
فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد: راهکارهای اجرایی طرح حجاب و عفاف مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی وظایف همه دستگاهها را مشخص کرده است.
وی در خصوص برخورد فیزیکی با مساله حجاب و عفاف نیز گفت: منظور از برخورد فیزیکی و اینکه افرادی خودسر، کار فیزیکی می‌کنند را نمی دانم و از چنین چیزی هم اطلاعی ندارم .
سردار احمدی مقدم اضافه کرد: نیروی انتظامی در چارچوب راهکارهای ارایه شده وظایف خود را انجام می دهد و اگر منظور از برخورد فیزیکی ضرب و جرح است اینگونه نیست و لی اگر منظور انتظامی و قضایی است در چارچوب آنچه پیش بینی شده انجام وظیفه می شود و به این موضوع برخورد فیزیکی گفته نمی شود.
وی رویکرد آینده پلیس را تقویت مشارکت‌های اجتماعی در حوزه امنیت دانست و گفت: توجه کردن به این موضوع در بخش رسانه و آموزشهای همگانی در دستور کار ما قرار دارد.
به گزارش ایسنا، فرمانده نیروی انتظامی در خاتمه استفاده از فن‌آوری‌های جدید و بهره گیری از آن و کاهش حضور فیزیکی پلیس را از مهمترین برنامه های آینده پلیس برشمرد و افزود: استان‌ها این اختیار را دارند که با توجه به اولویت‌های جرایم ، ماموریتهای خود را در چارچوب شورای تامین انجام دهند و ما نیز متناسب با نیاز منطقه از آنها حمایت خواهیم کرد.



نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار