کد خبر: 394382
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۲


به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "مایک پنس " مرد شماره سه در حزب جمهوری‌خواه آمریکا به ترکیه در خصوص برقراری روابط نزدیک با ایران و دشمنی با رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت که اگر ترکیه در مسیر کنونی افزایش روابط نزدیک‌تر با ایران باقی بماند و با اسرائیل دشمنی بیشتری داشته باشد، هزینه‌هایی را برای خود به وجود خواهد آورد.
پنس درخصوص هزینه هایی که ممکن است ترکیه بپردازد، گفت: واشنگتن ممکن است در موضع فعلی خود درمورد مخالفت با قطعنامه کنگره آمریکا، در محکومیت نسل‌کشی ارامنه به دست دولت عثمانی در جریان جنگ جهانی اول تجدید نظر کند.
قانونگذاران آمریکایی، موضع ترکیه در خصوص حمایت از کاروان کمک‌رسانی به غزه، انتقاد از رژیم صهیونیستی و مخالفت با تلاش‌های آمریکا برای تحمیل تحریم‌های جدید علیه ایران را مورد انتقاد قرار دادند.
"الیون انجل " نماینده دموکرات مجلس قانونگذاران آمریکا، کشور ترکیه را به علت داشتن روابط نزدیک با ایران و فاصله گرفتن از غرب مورد سرزنش قرار داد و گفت: از آنجایی‌که ترکیه یکی از همپیمانان ناتو است، اقدامات آنها بسیار ننگین‌تر است. اگر ما به آنچه که دولت ترکیه در غرب انجام داده است، نگاهی بیاندازیم، خواهیم دید که این کشور گرایش محکمی به اسلام داشته است اما این گرایش در جهت ایران و در جهت خاورمیانه بوده و توجهی به غرب و ناتو نداشته است.
آمریکا که در خصوص حمله 10 خردادماه ارتش رژیم صهیونیستی به کاروان آزادی کمک‌رسانی به غزه، موضعی صهیونیستی اتخاذ کرده بود، از حمایت ترکیه از کاروان امدادرسانی به غزه انتقاد کرد و اعلام کرد که ترکیه عامل کشته شدن 8 شهروند ترکیه در این حمله بوده‌ است.
"پیتر کینگ " نماینده جمهوری‌خواه آمریکا اعلام کرد: من معتقدم که خون شهروندان ترکیه در دستان ترکیه است. تا آنجایی‌که من می‌دانم، ترکیه مسئول کشته‌ شدن 9 نفری است که در کشتی امدادرسانی به غزه حضور داشتند. ارتش اسرائیل مسئول کشته شدن این افراد نیست.
"برکلی " نماینده دیگر مجلس نمایندگان آمریکا ضمن انتقاد از ترکیه اعلام کرد که تمامی تلاش خود را به کار می‌گیرد تا از پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا جلوگیری کند و گفت: آنها [ترکیه] تا زمانی‌که همچون یک ملت اروپایی رفتار نکنند شایستگی پیوستن به اتحادیه اروپا را ندارند.
بر اساس این گزارش، این جملات خشن از جانب نمایندگان آمریکایی یک روز پس از آن بیان شد که "رجب طیب اردوغان " نخست وزیر ترکیه، آمریکا را متهم کرد که معیارهای متناقضی در خاورمیانه دارد اما در ادامه تأکید کرد که واشنگتن یکی از دوستان قدیمی ترکیه محسوب می‌شود.
بر اساس این گزارش، قانونگذاران آمریکایی گردهم آمده بودند تا از "باراک اوباما " رئیس‌جمهوری این کشور درخواست کنند تا هرگونه تلاش برای آغاز بازجویی بین‌المللی در خصوص اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به کاروان آزادی کمک‌رسانی به غزه را متوقف کند و در عین حال به سرعت، انتقادات را متوجه ترکیه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار