کد خبر: 392500
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۵
به دنبال دستگیری 150 نفر از اعضای شركت هرمی "پالینور " در فرودگاه امام خمینی(ر) كه در تایلند مشغول آموزش و بازیابی ویژه! روحیه خود بودند، برخی از این افراد كه با قید وثیقه از زندان آزاد شده‌اند، اقدام به كلاهبرداری از مردم در قالب شركت‌های هرمی برای به دست آوردن پول برای پرداخت به مالباختگان پیشین كرده‌اند.
متأسفانه به دلیل نبود رویه مشخص در دستگاه قضائی برای برخورد با این تروریست‌های اقتصادی كه با جان و مال و زندگی مردم بازی می‌كنند، عده‌ای از این افراد دستگیر شده به رغم اثبات جرمشان از سوی برخی دادسراها با قید وثیقه آزاد شده و به جامعه بازمی‌گردند كه این بازگشت آنان گاه با اصرار برای انجام جرم، همراه می‌شود؛ از جمله اینها، می‌توان به آزادی افرادی كه در شركت‌ هرمی "پالینور " فعالیت می‌كردند، اشاره كرد كه توسط دادسرای رشت با قید وثیقه آزاد شده‌اند.
بنا بر این گزارش، از میان 150 نفر دستگیرشده سركرده‌های هرمی كه از بانكوك به ایران بازگشته بودند، چند نفر از آنها كه با قید وثیقه توسط دادسرای رشت آزاد شده‌اند، به فعالیت هرمی دوباره روی آورده و این بار نیز در عملیات دستگیری كه توسط وزارت اطلاعات انجام شده، 150 نفر در جنگل‌های سوادكوه دستگیر شدند.
در این‌باره باید گفت، این افرادی كه با وثیقه آزاد بوده و در حال كلاهبرداری دوباره بوده‌اند، سعی در به دست آوردن مال جدید برای پرداخت بدهی‌های خود به شكات می‌كرده‌اند!
در این باره گفتنی است، به دلیل وجود شمار ده‌ها هزار نفری شكات شركت هرمی "پالینور " در استان‌های شمالی كشور و تمركز برخی از پرونده‌ها در دادسرای رشت، دادسرای رشت توان رسیدگی به این تعداد از متهمان و شكات را نداشته و عمدتا این كلاهبرداران را با قید وثیقه آزاد گذاشته‌اند.
همچنین درباره شركت هرمی "پالینور " باید گفت، این شركت هم‌اكنون در حال فعالیت نبوده و ورودی اطلاعات و عضوگیری نیز در آن میسر نیست؛ اما به رغم همه اطلاعیه‌ها و هشدارها و... باز هم مردم ساده‌لوح با اعتماد به این افراد، فریب آنان را خوره و اموال بی‌زبان خود را در اختیار آنان قرار می‌دهند و با این اوصاف، هر روز شاهد افزایش مالباختگان هستیم.
از سوی دیگر، خبرنگار "تابناك " اطلاعات جالبی را از سفر این 150 عضو هرمی به تایلند به دست آورده است كه از فضاحت‌ها و بی‌بندوباری‌های گسترده در فعالیت‌های شركت‌های هرمی حكایت دارد.
بنا بر این گزارش، در میان این 150 نفر عضو شركت هرمی "پالینور " كه به بانكوك برای بازیابی و تقویت روحیه آن هم به صورت ویژه! به مدت یك هفته سفر كرده بودند، هجده دختر مجرد بودند كه در سایه بی‌توجهی و نبود نظارت خانواده، به این منجلاب گرفتار شده‌اند كه در فیلم‌ها و تصاویر كشف‌شده، صحنه‌های وقیح و مبتذل از بی‌بندوباری این افراد ثبت شده است.
از سوی دیگر، از این هجده بانوی مجرد مجرب! وسایل و ابزاری كشف شده كه حتی در وسایل افراد متأهل نیز یافت نمی‌شود.
با این همه، این مسأله، تنها گوشه‌ای بسیار كوچك از بی‌بندوباری مباحث غیراخلاقی چگونگی فعالیت شركت های هرمی است كه متأسفانه با توجه به این خیل عظیم اطلاع‌رسانی و هشدار در رسانه‌های جمعی و... باز هم خانواده‌ها و مردم به آن بی‌توجهی كرده و زمانی درمی‌یابند كه علاوه بر از بین رفتن مال و سرمایه با موارد متعدد فساد اخلاقی ـ كه قابل جبران و بازگشت نیز نیست ـ روبه‌رو می‌شوند و آن هنگامی است كه كار از كار گذشته است!
با این اوصاف، در پیش گرفتن یك وحدت رویه مناسب در دستگاه قضایی برای برخورد با شركت‌های هرمی و همچنین تجمیع این پرونده‌ها در دادسرای خاص، باعث می‌شود تا دیگر شاهد وقوع چنین رخدادهایی نباشیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار