کد خبر: 392438
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۴


به گزارش «جوان» باراک اوباما، رئیس‌جمهور امریکا روز شنبه در گفت‌و‌گوی کوتاهی با خبرنگاران در محوطه کاخ سفید، جیمز کلپر، ژنرال بازنشسته نیروی هوایی این کشور را معرفی کرد.
اوباما در این گفت و گو تاکید کرد که با حضور کلپر در سازمان اطلاعات ملی امریکا، کارآمد‌ترین و موثرترین عملیات اطلاعاتی امکان‌پذیر خواهد بود.
در‌صورت تأیید سنا، کلپر چهارمین مدیر سازمان اطلاعات ملی خواهد بود علاوه بر اینکه از سال 2007 میلادی معاون اطلاعاتی رابرت گیتس، وزیر دفاع بوده، یکی از معاون‌های رئیس اداره اطلاعات ملی را بوده است.
کلپر در‌پی استعفای دنیس بلر، نامزد سازمان اطلاعات ملی امریکا شده است. بلر که ۱۶ ماه رئیس این سازمان بود، مورد انتقاد برخی از مقامات کاخ سفید و کنگره بود. ناظران استعفای دنیس بلر را با چند شکست اطلاعاتی امریکا مرتبط می‌دانند.
به‌دنبال ماجرای کشتار پایگاه نظامی فورت‌هود تگزاس، عملیات نافرجام عمر فاروق عبدالمطلب در روز کریسمس و بمب‌گذاری ناکام فیصل شهزاد در میدان تایمز نیویورک کاخ سفید اعتماد خود را به مدیریت دنیس بلر از دست داد.
اداره اطلاعات ملی امریکا در سال 2005 میلادی با هدف تقویت و هماهنگی بیشتر سازمان‌های متعدد اطلاعاتی این کشور تشکیل شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار