کد خبر: 391638
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۶

ساعت 16 و 5 دقیقه روز یک‌شنبه به ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی خبر داده شد انبار محل نگهداری مواد اولیه شرکت تولید داروی شیمیایی در کوی شادآباد آتش گرفته است.
با اعلام این گزارش، نیروهای عملیاتی چهار ایستگاه سازمان آتش‌نشانی شامل ایستگاه‌های 62 ، 87 ، 16 و 33 به محل مورد نظر رفتند.
محمدرضا صامت، افسر آماده منطقه 5 عملیات سازمان آتش‌نشانی درخصوص این حادثه گفت: پس از حضور آتش‌نشانان مشخص شد که انبار مورد نظر به مسافت 1000 متر که با مجموعه‌ای از مواد اولیه ساخت دارو و الکل و مواد سریع الاشتعال پر شده بود، دچار آتش‌سوزی شده است.
وی ادامه داد: این در حالی بود که در کنار این انبار و در یک محوطه باز انبار دیگری به وسعت40 متر مربع با سقف کاذب پوشیده شده که در آن مقادیر زیادی الکل، داروهای بسته‌بندی شده کاغذی و کارتن وجود داد. صامت با اعلام اینکه در این انبار بیش از 40 هزار لیتر الکل وجود داشت که خطر هر لحظه به طور جدی تهدید می‌کرد، اظهار داشت:‌سرانجام پس از چهار ساعت عملیات نفسگیر 70 آتش‌نشان، 15 خودروی آتش‌نشانی، سه دستگاه تانکر آب 14 و 30 هزار لیتری و دو دستگاه خودروی حامل دستگاه ؟تنفس و تولید کف این آتش‌سوزی خاموش شد.
افسر آماده منطقه 5 عملیات سازمان آتش‌نشانی درباره آسیب‌دیدگان این حادثه گفت: در این حادثه سه نفر از آتش‌نشانان ایستگاه‌های 16 و 62 به نام‌های «محمد ضیایی»، «بهادر جلالی» و «فرامرز قرنی» هنگام خاموش کردن آتش از ناحیه دست و پا دچار پیچ خوردگی شدند که فوراً با آمبولانس به مراکز درمانی برده شدند.
همچنین عباس اصلانی، مدیر منطقه 5 عملیات سازمان آتش‌نشانی تهران با اعلام اینکه این حادثه بزرگ‌ترین آتش‌سوزی در 6 ماهه گذشته بوده است، گفت:‌با توجه به شدت آتش‌سوزی و دود پر حجم آن آتش‌نشانان با شکافتن چند نقطه از سقف سوله و با استفاده از 12 رشته لوله آب پرفشار و با مصرف 90 عدد کپسول دستگاه تنفس این عملیات را با موفقیت به پایان رساندند. وی در خاتمه افزود:‌میزان خسارت و علت این حادثه از سوی کارشناسان در حال بررسی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار