
تصویب عضویت جمهوری اسلامی ایران در شورای حقوق زنان سازمان ملل متحد، خشم و نارضایتی آمریکا را برانگیخت.
مقامات آمریکایی و محافل خبری وابسته به آمریکا و لابی صهیونیسم که طی روزهای گذشته با تبلیغات گسترده تلاش کردند مانع از عضویت کشورمان در نهادهای سازمان ملل متحد شوند، انتخاب ایران را به عضویت شورای حقوق زنان سازمان ملل متحد به شدت زیر سؤال بردند.
جان بولتون نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل با انتقاد از سازمان ملل به علت تصویب عضویت ایران در کمیسیون حقوق زنان این سازمان، مدعی شد: در ایران حجاب اجباری است و زنان به شدت محدودیت دارند، بنابراین چرا باید ایران به عضویت شورای حقوق زنان سازمان ملل درآید.
وی افزود: بیشتر مقامات آمریکا وقتی ایران به عضویت کمیسیون حقوق زنان سازمان ملل متحد درآمد به شدت خشمگین شدند.
نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل در پاسخ به اینکه چرا نماینده آمریکا با این موضوع مخالفت نکرد، گفت: چون اگر مخالفت میکرد، تنها میماند.
خوان ویلیامز تحلیلگر شبکه تلویزیونی جنگطلب فاکسنیوز نیز اقدام سازمان ملل در این زمینه را شنیع توصیف کرد و مدعی شد: ایران همان کشوری است که در آن، زنان آزادی ندارند و برای حجاب داشتن تحت فشارند.