کد خبر: 386774
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۰
در برنامه استراتژیک 5 ساله اعلام شد
سیا روز دوشنبه برنامه استراتژیک 5 ساله‌ای را اعلام کرد که تقویت توانایی جاسوسی علیه ایران یک محور اساسی آن محسوب می‌شود.
به گزارش «جوان»، به نقل از آسوشیتدپرس، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا طی 5 سال آینده به منظور تقویت جمع‌آوری داده‌های اطلاعاتی، افزایش فناوری‌ها و قادر ساختن تحلیل‌گران خود برای نظارت بر عملیات‌های جاسوسی در صحنه عملیات، میلیون‌ها دلار خرج خواهد کرد.
براساس این برنامه استراتژیک، بخش مهمی از سرمایه‌گذاری سیا به سمت مبارزه با تهدیدهای غیر سنتی مانند حملات سایبری و همچنین جمع‌آوری اطلاعات جاسوسی بیشتر از کشورهایی مانند ایران صرف خواهد شد.
برنامه سیا به فاصله چند ماه بعد از انتقادات شدید درباره عملکرد نامناسب این سازمان در افغانستان که به کشته شدن چند مأمور آن منجر شد، اعلام می‌شود.
به گفته لئون پانتا، رئیس سیا، این سازمان در برنامه جدید خود سعی خواهد کرد که از فناوری‌های بهتری که بتواند به جاسوسان کمک کند استفاده کند. مقام‌های سیا گفته‌اند که بودجه فناوری سیا ده‌ها هزار دلار بیشتر خواهد شد.
در یک تغییر جهت مهم، سیا مرکزی را در اقصای نقاط دنیا به وجود خواهد آورد تا بدون درگیر شدن در محدودیت‌های اداری و مرکز، فعالیت‌های خود را انجام دهد.
مدیر‌کل سیا می‌گوید، یک هدف مهم از این کار قرار دادن تحلیلگران بیشتری از سیا در همان مکانی است که مأموران عملیاتی در آنجا قرار دارند؛ دو گروهی که به لحاظ تاریخی از هم جدا بوده‌اند و این شیوه در مناطق جنگی بیشتر به کار سازمان آمده است.
پنتا می‌گوید: من بر آن هستم تا توانایی‌ها و ظرفیت‌های زبان‌های خارجی را تقویت کرده و تعداد مأموران مخفی ثبت نام کرده در آموزش زبان را دو برابر کنم و تعداد آنالیزورهای حاضر در آن آموزش را هم به سه برابر تعداد کنونی افزایش دهم.
سیا زبان‌های خاص و تعداد آنها را از اطلاعات طبقه‌بندی شده و محرمانه اعلام کرده، اما مقام‌های سازمان اعلام کرده‌اند که آنها فاقد نیروهای لازم وارد به زبان‌هایی نظیر عربی، چینی، روسی، پشتون، اردو و فارسی هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار