کد خبر: 385432
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۳

م حمل طبق آمار رسمی از سال 1999 میلادی تاکنون 100 فقره تیراندازی با تلفات زیاد و خسارات فراوان در خیابان‌ها و مدارس و دانشگاه‌های آمریکا رقم خورده است، به طوری که در پرتلفات‌ترین آن که در سال 2007 میلادی توسط یک فرد ناشناس رقم خورد 33 انسان بی‌گناه کشته شدند.
اما انگار مسؤولان این کشور نه تنها برای جان افراد کشورهای دیگر ارزش قائل نیستند بلکه برای جان مردم خود نیز هیچ ارزشی قائل نیستند، می‌پرسید چرا پس این مطلب را بخوانید:
دیان بروئر فرماندار ایالت «آریزونا» در ایالات متحده آمریکا در نشستی خبری با رسانه‌ها اعلام کرد: از این پس این ایالت سومین ایالت پس از «آلاسکا» و «ورمونت» است که مردم می‌‌توانند بدون اجازه رسمی از پلیس با خود اسلحه حمل کنند.
رسانه‌های این کشور در اولین عکس‌العمل خود به تصویب این قانون که پس از گذشتن از سنای آمریکا در اوایل آوریل سال جاری میلادی به اجرا درآمد، گفتند: با توجه به اینکه اکثر جنایت‌ها توسط اسلحه گرم انجام می‌شود بیم آن می‌رود که با ادامه روند رکود اقتصادی در آمریکا آزاد شدن حمل اسلحه تعداد کشتارها را افزایش دهد.
اما خنده‌دارتر اینکه این فرماندار با توجه به اینکه تصویب این قانون باعث وحشت مردم ایالت آریزونا شده است، مدعی است من باید از حقوق شهروندی و امنیت اجتماعی مردم دفاع کنم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار