کد خبر: 385344
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۰

.
به گزارش خبرنگار«جوان»، یازدهم فروردین مأموران کلانتری 207 پردیس از طریق تماس نی اطلاع پیدا کردند که همسر این زن به نام «اصغر- ق» ( 28 ساله)، زن جوانی را در داخل انباری منزلشان مخفی کرده است.
مأموران به محل مورد نظر رفتند و زن جوان به نام «رمینا. ص» ( 23 ساله )را به همراه «اصغر» دستگیر کردند.
با بررسی سوابق اصغر در کلانتری مشخص شد که وی مدتی پیش به اتهام سرقت دستگیر و روانه زندان شده بود، اما پس از آزادی از زندان، به مصرف موادمخدر از نوع شیشه گرایش پیدا کرده است. لذا این موضوع برای بررسی تخصصی به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام شد تا بررسی‌های لازم درباره نقش و مشارکت احتمالی افراد دستگیر شده در سرقت‌های احتمالی تحت بررسی قرار گیرد.
همچنین با توجه به گزارش وقوع تعدادی زورگیری از سوی سرنشینان یک خودروی ROA (روآ)که در آن یک زن و مرد جوان نیز حضور داشتند، بررسی نقش و حضور احتمالی متهمان دستگیر شده در انجام زورگیری‌ها در دستور کار کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی قرار گرفت.
«اصغر. ق» که در ابتدا تلاش داشت با طرح ادعای اینکه قصد داشته تا زمینه ترک اعتیاد رومینا را فراهم کند و به همین منظور او را در داخل انبار منزل خود نگهداشته است، در پاسخ به سؤال مأموران گفت: من از طریق یکی از دوستانم به نام «پوریا» با این زن که به علت مصرف مواد از همسرش جدا شده آشنا شده ام و قصد داشتم به او کمک کنم تا ترک کند، اما خودم بار دیگر گرفتار مواد شدم.
سرانجام هر دو متهم به مشارکت خود در زورگیری‌ها به همراه دو نفر دیگر به اسامی «غلامرضا» و «پوریا» اعتراف کردند که با یک ROA (روآ)سبز رنگ متعلق به پوریا اقدام به سرقت و زورگیری کرده‌اند.
بدین ترتیب شناسایی محل‌های تردد دو متهم دیگر پرونده در منطقه نارمک تهران آغاز شد تا اینکه در تاریخ 21 فروردین هر دو متهم در حالی که سوار یک (روآ)ROA سبز رنگ بودند، در خیابان گلبرگ شناسایی شدند.
متهمان که متوجه حضور مأموران شده بودند، قصد متواری شدن از محل را داشتند و به همین منظور با افزایش سرعت و حرکت در خیابان‌های فرعی و ایجاد تصادف عمدی با خودروهای در حال عبور از خیابان‌های تهرانپارس تلاش داشتند تا از دست مأموران متواری شوند، اما مأموران مجبور شدند با رعایت قانون به کارگیری سلاح وتیراندازی، خودرو را متوقف و یکی از متهمان به نام «غلامرضا»-30 ساله را دستگیر کنند.
در زمان دستگیری غلامرضا مأموران متوجه زخمی شدن وی از ناحیه زانوی پای راست شدند این در حالی بود که مأموران به هیچ عنوان به صورت مستقیم به سمت خودرو تیراندازی نکرده بودند که مشخص شد در زمان تعقیب و گریز و تیراندازی مأموران متهم دستگیر شده( غلامرضا) که در آن زمان بسیار ترسیده بود از همدست خود به نام «میثم» درخواست کرده تا خودشان را به پلیس تسلیم کنند که میثم با توجه به سوابق متعدد در شرارت، سرقت و داشتن پرونده‌های متعدد در پلیس، با این موضوع مخالفت کرده و با شدت گرفتن تعقیب و گریز و اصرار غلامرضا بر تسلیم، میثم او را با یک ضربه چاقو از ناحیه پا زخمی و پس از تصادف با خودروهای عبوری و متوقف شدن خودرو، از محل متواری شده است.
در ادامه متهمان ضمن اعتراف به ده‌ها فقره زورگیری در مناطق شرقی تهران از جمله مناطق سرخه حصار، جاجرود و حکیمیه عنوان کردند که طعمه‌های خود را به طور عمده از میان اتباع بیگانه بویژه افاغنه انتخاب می‌کردند.
آنها همچنین به سرقت از ویلاهای منطقه پلور در استان مازندران در بهمن و اسفند سال گذشته اعتراف کردند.
به گفته سرهنگ کارآگاه رضا مؤذن، سرپرست پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ، هر سه متهم دستگیر شده اعتیاد شدیدی به مصرف شیشه و کراک دارند که همین موضوع و مراجعه آنها به فروشندگان مواد، زمینه آشنایی اولیه آنها با یکدیگر را ایجاد کرده که با هدف تأمین هزینه خرید مواد مصرفی خود، با تشکیل گروهی به سرکردگی پوریا (متهم متواری) اقدام به زورگیری می‌کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار