"محمدمهدي اسماعيلي" در گفتوگو با ايرنا، افزود: يکي از برنامههاي استانداري مقابله با باندهاي فساد و قدرت مي باشد که متاسفانه به صورت مزمن در اين استان سايه افکنده است.
وي اظهارداشت: در طول پنج ماهي که مديريت جديد در استان مستقر شده تلاش شده با استفاده از نيروهاي کارآمد و پرتوان استان و غيراستاني در جهت کارآمدي دولت قدمهاي خوبي برداشته شود.
وي تصريح کرد: در حال حاضر نيز بيشتر مردم و همکاران از بابت فعاليتهايي که صورت گرفته اظهار علاقه ميکنند که اين حکايت از توفيقات خدمترساني دارد و از اين بابت خداوند را سپاسگزاريم.
معاون سياسي و امنيتي استانداري اصفهان با اشاره به انتشار خبري مبني بر انتصابات فاميلي در استانداري اصفهان توسط برخي سايتها، اظهار داشت: از مدتي قبل اطلاع داشتيم که اين هجمه از چند هفته قبل، توسط برخي مراکز که با بيتالمال تغذيه ميشوند شکل گرفته و هزينههايي را در بر خواهد داشت.
وي خاطرنشان کرد: اينگونه اقدامات چيزي نيست و حاضريم هزينههاي بيشتري را در جهت اهداف بلند نظام و دولت پرداخت کنيم.
اسماعيلي با اشاره به خبر منتشره مبني بر انتصاب هاي فاميلي در استانداري اصفهان گفت: مطلب کذبي درخصوص انتصاب مسئول آموزش و پژوهش استانداري نقل شده که وي هيچ نسبتي با "عليرضا ذاکر اصفهاني" ندارد.
وي با بيان اينکه "علي اخوان" استاد دانشگاه و پيش از اين در حوزه آموزش و پژوهش فرمانداري کاشان فعاليت داشته است، گفت: وي حدود 3 ماه پيش به اصفهان نقل مکان کرده است.
وي در خصوص بخش ديگري از اين خبر مبني بر انتصاب خواهرزاده و باجناقهاي استاندار اصفهان در استانداري اظهار داشت: استاندار فقط يک خواهر دارد که وي داراي سه پسر در سنين چهار، پنج و 15 ساله هستند.
وي ادامه داد: باجناقهاي استاندار نيز افرادي دانشگاهي هستند و هيچگونه حکمي براي آنان در استانداري اصفهان صادر نشده است.
اسماعيلي درخصوص انتصاب برادر استاندار در استانداري هم گفت: وي فردي مجرب و از مسئولين قبلي حراست شهرداري اصفهان بود و بدليل حساسيت اين حوزه و اينکه مسئول آن بايد معتمد استاندار باشد به سرپرستي مديريت حراست منصوب شده است.
معاون استانداري اصفهان در خصوص انتصاب همسر استاندار نيز گفت: وي کارمند وزارت علوم است و بواسطه انتقال آقاي استاندار به اصفهان به اين استان منتقل شده است.
وي ادامه داد: همسر استاندار در راستاي پيگيري نامههاي مردمي و کمکرساني به مناطق مستضعفنشين استان و بخصوص رسيدگي به دانشآموزان مناطق محروم که عمدتا با تنگناهاي مالي مواجهه هستند و همچنين تامين تغذيه آنها با کمک خيرين و با همکاري آنها فعاليتهاي شايان توجهي را ارايه مي دهد.
وي ازجمله اقدامات همسر استاندار را کمک به بهسازي مدارس، بازديد از آموزشگاههاي استثنايي و کمکرساني به آنها با همياري خيرين سطح استان، تامين هزينه جهيزيه براي مستمندان و امور ديگر در اين زمينه عنوان کرد.
اسماعيلي در خصوص اختلاف مطرح شده استاندار با امام جمعه اصفهان هم گفت: طرح چنين موضوعي تحرکي در راستاي اقدامات شيطاني و با هدف اختلاف افکني در سطح استان است.
وي افزود: امام جمعه اصفهان، شخصيتي فرهنگي، سياسي و هوشمند است که از حاميان دولت خدمتگزار و داراي تعامل بسيار خوب با استاندار هستند.
معاون سياسي و امنيتي استانداري اصفهان تصريح کرد: آخرين نامه مشترک ميان استاندار و نماينده ولي فقيه در استان مربوط به هفته گذشته و دعوت از رييس جمهوري براي شرکت در همايش چهره هاي ماندگار استان مي باشد که سند آن در استانداري موجود است.
وي تاکيد کرد: انتشار اين اخبار نشان دهنده آن است، کارها بخوبي در سطح استان پيش مي رود که نتيجه آن هم به شکر خداوند، برقراري آرامش کامل در استان است.
معاون سياسي و امنيتي استانداري اصفهان يادآور شد: اقشار مختلف مردم، گروهها و جريان هاي سياسي در کمال امنيت در جهت ارتقا و رشد استان تلاش مي کنند.
وي اضافه کرد: تلاش مجموعه اداري استان افزايش خدمت رساني به مردم درجهت کسب رضايتمندي آنان است که در ماه هاي اخير شدت گرفته است.
وي خاطرنشان کرد: پيگيري قانوني و حقوقي اخبار جعلي منتشر شده را از مبادي ذيربط انجام خواهيم داد.