
رئیس در حال کنارهگیری سازمان ملل در افغانستان گفت: اکنون زمان آن رسیده که یک راه حل سیاسی برای رفع مشکلات طالبان پیدا شود.
«کای ایده» که چندی پیش یکبار دفترش مورد حمله طالبان قرار گرفته بود، تصریح کرد: زمان گفتوگو با طالبان فرا رسیده است. وی ابراز امیدواری کرد که در فصل بهار، صلح در افغاستان به وقوع بپیوندد.
در همین حال آسوشیتدپرس خبر داد که عبدالقیوم زندانی آزاد شده از گوانتانامو در رأس فرماندهی طالبان افغانستان قرار دارد. این خبرگزاری از قول مقامات افغان خبر داد که عبدالقیوم کاندیدای احراز فرد شماره دو طالبان است.
همچنین در تازهترین اقدام دستگاه اطلاعاتی پاکستان، آقاجان محتصم وزیر دارایی دولت طالبان به همراه دو عضو دیگر طالبان دستگیر شدند. درگیری شبه نظامیان و نیروهای امنیتی پاکستان به کشته شدن 30 شبه نظامی منجر شد.