کد خبر: 207295
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۲
احمدی نژاد:
رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سخنان قدرت‌های زورگو علیه ملت ایران خاطرنشان کرد: امروز نظام سلطه و سرمایه داری در مقابل ملت ایران به پراکنده گویی و سطحی نگری افتاده است. آنها بدانند همه ملت ایران پاسداران صیانت و حفاظت از ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد رییس جمهور، عصر امروز (دوشنبه) در دیدار فرماندهان و مدیران قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) با تبریک بیستمین سالروز تاسیس این قرارگاه با بیان اینکه هیچ عرصه‌ای برای ساختن کشور از دسترس نیروهای انقلاب به دور نیست، گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) می‌تواند نقش مهمی و بی‌بدیلی در ساختن ایران اسلامی به عنوان الگو داشته باشد.
رییس جمهوری تصریح کرد: یکی از تصمیمات بزرگ، شجاعانه و تعیین‌کننده ای که در طول انقلاب اسلامی اتخاذ شده است، تاسیس قرارگاه سازندگی است.
رییس جمهور با اشاره به اینکه قرارگاه سازندگی به دلایل گوناگون نقش بسیار مهمی در ادامه راه انقلاب اسلامی داشته است، اظهار داشت: انتقال فضای دفاع مقدس و روحیه آرمانی و انقلابی به حوزه مدیریت و اداره کشور، نمونه‌سازی و ایجاد الگوهای مناسب برای اداره کشور بویژه در بخش سازندگی و ساماندهی حرکت پیشتاز و نوآوری و ابداع و خلاقیت در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین ماموریت‌ها و نقش‌های قرارگاه سازندگی در طول سالیان گذشته بوده است.
احمدی نژاد خاطر نشان کرد: در هر عرصه‌ای که کشور نیازمند اقدامات سریع شجاعانه و همراه با ابتکار عمل بوده‌ایم قرارگاه سازندگی با جدیت وارد شده و این اقدامات را به خوبی به سرانجام رسانده است. بدون تردید اگر قرارگاه سازندگی وارد عرصه سازندگی نمی‌شد، هیچ گاه نمی‌توانستیم به عنوان سدسازی درجه یک، در دنیا مطرح باشیم.
رییس جمهور گفت: امروز باید ایران را به عنوان الگو و نمونه به جهان معرفی کنیم و بدون تردید قرارگاه سازندگی در ساختن این الگو می‌تواند نقش مهم و بی‌بدیلی ایفا کند.
رییس قوه مجریه خاطر نشان کرد: امروز روحیه خودباوری و اینکه -می توانیم> برای همگان به اثبات رسیده است و با وجود چنین روحیه ای، طراحی‌ها و سرمایه‌گذاری های سنگین و چندصدساله نظام سلطه برای تضعیف و از بین بردن روحیه خودباوری ملت ایران، از بین رفته است.
رییس جمهور در ادامه از مدیران قرارگاه سازندگی خواستار تلاش برای اصلاح بخش‌هایی از نظام فنی و مهندسی کشور شد که متعلق به دوره گذشته است و گفت : مطمئن هستم اصلاح این ساختار به سود منافع ملی کشور است و جامعه مهندسی کشور نیز از آن استقبال خواهد کرد.
احمدی نژاد در ادامه با بیان اینکه مدیران و متخصصین قرارگاه سازندگی باید خود را برای ورود به فعالیت‌های بالادستی نفت و گاز کشور و تامین نیاز داخلی کشور، آماده کنند، تصریح کرد: در این عرصه باید به جایی برسیم که نیازهای داخلی را با سرعت و کیفیت بالاتر و بدون نیاز به دیگران تامین کنیم.
رییس جمهور گفت: قرارگاه سازندگی همچنین باید مهد مطمئنی برای تربیت مدیران فنی و تخصصی برای ساختن کشور تبدیل شود.
**انقلاب اسلامی پیش قراول انقلاب جهانی برای تحقق آرمان‌های الهی است
احمدی نژاد در ادامه اظهارات خود با بیان اینکه انقلاب اسلامی ادامه نهضت انبیاء الهی و در متن انقلاب جهانی اتفاق افتاده و جریان دارد. خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی در حقیقت پیش قراول انقلاب جهانی برای تحقق آرمان‌های انبیاء اسلامی است و از اینرو به سرعت در حال پیشروی است.
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماموریت انقلاب اسلامی را پایه‌گذاری حرکت اصلاحی، آرمانی و ایمانی در جهان دانست و گفت: انقلاب اسلامی نمی‌تواند از انقلاب جهانی و اصلاح جهان جدا باشد.
وی خاطر نشان کرد: نظام استکباری سرمایه داری در هر عرصه‌ای که انقلاب اسلامی وارد شده، به عنوان مانع در مقابل آن قرار گرفته است و همه اهتمام نظام سلطه مهار و تخریب انقلاب بزرگ ملت ایران بوده و هست.
رییس شورای عالی امنیت ملی گفت: امروز به فضل نظام سلطه و استکباری در مقابل انقلاب اسلامی با شکست مواجه شده است و همه عصبانیت آنها دقیقا بخاطر همین موضع است. امروز لیبرال دمکراسی هیچ جذابیتی برای ملت‌ها ندارد و آنها صرفا به دنبال صیانت از اصل اندیشه سرمایه داری هستند که به فضل الهی آن هم رو به افول است.
احمدی نژاد برپایی حیات طیبه در سراسر جهان را ماموریت بزرگ ملت ایران و فلسفه برپایی انقلاب اسلامی دانست و گفت: ماموریت امروز پیوند دوباره بشریت با حلقه حقیقی آسمان و زمین یعنی ولایت و امامت و برچیدن ظلم از همه جهان است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار