کد خبر: 207279
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۸
نشریه "مهرنامه" که به سردبیری محمد قوچانی منتشر می‌شود، در اولین شماره خود، مخالفت و مقابله مرحوم منتظری با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را "اقدامی شجاعانه" نامیده است.
به گزارش شبکه ایران، ماهنامه "مهرنامه" که به سردبیری محمد قوچانی، سردبیر سابق روزنامه "اعتماد ملی" که در جریان حوادث بعد از انتخابات، بازداشت شده بود و اکنون با قید وثیقه آزاد است، منتشر می شود، در اولین شماره خود به حمایت از مقابله مرحوم منتظری با امام راحل پرداخته است.
"مهرنامه" در یادداشتی با عنوان "بدون او سخت است" که به قلم بابک احمدی منتشر کرده، مخالفت و مقابله مرحوم منتظری با حضرت امام (ره) را "اقدامی شجاعانه" خوانده است.
در این یادداشت آمده است: "اوج شجاعت منتظری آنجا بود که توانست با بخشی از گذشته‌اش، با آنچه دیگر بر حق نمی‌یافت، با هر آنچه در عالم عمل نادرستی و کاستی‌اش را شناخته بود، وداع گوید. این شجاعتی بزرگ بود و محتاج قلبی بزرگ"!
این ادعا در حالی صورت می‌گیرد که امام خمینی (ره)، در نامه تاریخی خود خطاب به مرحوم منتظری، او را شیخی نامیدند که به دلیل ساده لوح بودن صلاحیت شرکت در هیچ امر سیاسی را ندارد.
گفتنی است پس از اصرار آقای منتظری بر حمایت از برادر دامادش، مهدی هاشمی، که اتهامات فراوانی از جمله قتل و ترور متوجه او بود، امام خمینی در نامه ای تاریخی در تاریخ ششم فروردین ماه سال 1368، آقای منتظری را از سمت قائم مقام رهبری عزل کردند و خطاب به وی نوشتند: "از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرال‌ها و از کانال آنها به منافقین می‌سپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست داده‌اید."
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار