کد خبر: 198905
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۹
خدمت در زوایای مختلف
علی خدابخشی - سازندگی در عرصه‌های مختلف یکی از رویکردهایی است که از سوی مقام معظم رهبری مورد تأکید‌‌ فراوان قرار گرفته است به نحوی که تمام سازمان‌ها را مکلف به ارائه خدمات هر چه مناسب‌تر به مردم کرده‌اند.
در همین راستا سازمان‌های مختلفی کار خود را از سالیان قبل برای خدمت به اقشار مختلف به ویژه مناطق روستایی آغاز کردند. یکی از این سازمان‌ها بسیج سازندگی است که تاکنون با برگزاری سه دوره از طرح‌های هجرت نسیم خدمت را در لایه‌های مختلف روستایی به جریان انداختند.
در همین راستا رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: بسیج سازندگی در 200 عرصه مختلف حضور دارد و فعالیت‌های چشمگیری نیز در این زمینه‌ها انجام داده است.
سردار سرتیپ مجید خراسانی در نشست ستاد طرح‌های اردویی«هجرت 3» بسیج سازندگی در استانداری کرمان افزود: فعالیت‌های انجام شده در طرح اردوهای «هجرت 3» در کشور فراگیر و موفقیت آمیز بوده است.
وی تأکید‌‌‌‌ کرد: طی سال‌های گذشته فضای فرهنگی بر کشور حاکم بود که جوانان فقط باید درس بخوانند اما امروز این فضا ایجاد شده که در کنار درس خواندن قشر جوان به امر سازندگی نیز می‌پردازند.
او با بیان اینکه هدف بسیج سازندگی، فرهنگ سازندگی است، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان در عرصه‌های سازندگی تأکید‌‌‌‌ داشته‌اند.
وی افزود: پارسال بسیج سازندگی با همکاری وزارت آموزش و پرورش بیش از 35 هزار مدرسه به دست جوانان این مرز و بوم زیباسازی و مرمت کرده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی تأکید‌‌‌‌ کرد: این سازمان برای جذب جوانان در اجرای طرح‌های سازندگی و غنی‌سازی اوقات فراغت هیچ محدودیت جنسیتی یا اینکه فقط بسیجی باشند ندارد.
نگاهی به طرح‌های هجرت و اردوهای جهادی نشانگر این موضوع است که جوانان علاوه بر برخورداری از توانمندی‌های علمی و مالی می‌توانند ارتباطی مستقیم با مردم بخش‌های مختلفی از کشور برقرار کنند و سختی‌هایی را که روستاییان متحمل می‌شوند با گوشت و پوست خود لمس نمایند و این نکته را از خاطر نبرند که در پس کوه‌های این مرز و بوم همچنان سختی و مشقت وجود دارد و این بسیجیان هستند که باید دستی بر آبادانی این اقشار بکشند.
سردار سرتیپ مجید خراسانی با اشاره به اینکه امسال 860 گروه جهادی دانشجویی در قالب بسیج سازندگی فعالیت داشته‌اند گفت: 38 درصد افراد شرکت‌کننده در گروه‌های جهادی را دختران تشکیل می‌دادند.
سردار سرتیپ خراسانی عمده هدف رهبر معظم انقلاب از ایجاد بسیج سازندگی را بکارگیری مناسب توانایی جوانان برشمرد و ادامه داد: امروز این امر در کشور محقق شده است.
وی انجام طرح‌های کوچک و زودبازده و اجرای طرح‌های عام‌المنفعه را از دیگر رویکردهای بسیج سازندگی عنوان کرد.
سردار خراسانی گفت: امروز بسیج سازندگی در هرجای کشور که احتیاج به کار ملی است، با تمام توان در آن بخش حضور دارد و با بهره‌گیری از توان و ظرفیت خود می‌تواند کمک خوبی برای دولت در جهت محرومیت‌زدایی باشد.
وی در ادامه به مصوبات عنوان شده در شورای عالی طرح‌های هجرت در کشور اشاره و اظهار امیدواری کرد: این مصوبات در استان‌ها بومی‌سازی و اجرایی می‌شوند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز در این نشست، نشاط، انرژی و ابتکار را سه ویژگی دوران جوانی عنوان کرد.
سردار غلامعلی ابوحمزه افزود: تعبیری که مقام معظم رهبری از این سه ویژگی دارند این است که اگر این سه اصل در دستور کار مسؤولان بسیج سازندگی باشد این سازمان به اهداف اصلی خود خواهد رسید.
وی ادامه داد: هم اکنون فعالیت‌هایی که در سازمان بسیج سازندگی انجام می‌شود باعث شده که این سه ویژگی دوره جوانی از بالقوه بودن به بالفعل برسد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار