کد خبر: 196879
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۷
پدر زن و داماد جاعل بودند
پدر زن ودامادی که با دستگاه اقدام به جعل چک می‌کردند و از صاحبان مغازه‌‌های موبایل فروشی در تهران و شهرستان‌ها کلاهبرداری می‌کردند، باشکایت مالباختگان شناسایی و در مخفیگاهشان دستگیر شدند.
به گزارش خبرنگار«جوان»، 22 فروردین امسال مالباخته‌ای به کلانتری 164 قائم مراجعه و به نگهبان این کلانتری گفت: «فردی به نام «اسماعیل. ح» در ازای خرید 350 گوشی تلفن همراه، جمعاً به ارزش 23 میلیون تومان، یک فقره چک به من داد که پس از مراجعه به بانک متوجه شدم چک بلامحل و متعلق به غیر است».
در بررسی‌های اولیه و در مراجعه به مغازه «اسماعیل. ح» در منطقه مینی سیتی مشخص شد که چک صادره متعلق به پدرزن و دامادی است که چندی پیش با مراجعه به اسماعیل، با وی قرارداد کاری تحت عنوان «مشارکت در تهیه، خرید و فروش انواع گوشی‌های تلفن همراه» بسته و چک توسط این دو نفر صادر شده و اسماعیل عملاً در صدور چک دخالتی نداشته است.
پس از تشکیل پرونده به دستور بازپرس شعبه 10 دادسرای ناحیه یک تهران، پرونده در اختیار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
اسماعیل در تحقیقات به عنوان صاحب مغازه گفت: « چندی پیش دو نفر به اسامی «سیامک» و «حسن» با مراجعه به مغازه موبایل فروشی من در منطقه مینی سیتی تهران پیشنهاد دادند تا با عقد قرارداد کاری فی مابین، من نیز در سود حاصل از خرید و فروش گوشی‌های تلفن همراه شریک شوم و در صورت هرگونه ضرردهی و خسارت در معاملات هم جبران خسارت صرفاً به عهده سیامک و حسن باشد و در عوض آن نیز قسمتی از مغازه را به منظور انجام معاملات در اختیار آنها بگذارم .»
پس از عقد قرارداد کاری، سیامک و حسن با مراجعه به مغازه موبایل فروشی مالباخته واقع در پاساژ علاء الدین به صاحب مغازه (مالباخته) عنوان داشتند که در منطقه مینی سیتی مغازه موبایل فروشی دارند و بدین ترتیب، سفارش خرید 350 دستگاه گوشی تلفن همراه را به صاحب مغازه ( مالباخته ) می‌دهند و به عنوان پیش پرداخت نیز مبلغ 3 میلیون تومان پرداخت کرده و قرار شد پرداخت مابقی پول گوشی‌‌های تلفن همراه، در زمان تحویل آنها و در مغازه موبایل فروشی واقع در مینی سیتی انجام شود.
مالباخته نیز پس از دریافت پیش پرداخت، با تهیه گوشی‌های تلفن همراه سفارش داده شده از سوی سیامک و حسن، تعداد 350 گوشی تلفن همراه را به مغازه موبایل فروشی اسماعیل واقع در مینی سیتی برده که در آنجا سیامک و حسن یک فقره چک به مبلغ 20 میلیون تومان به مالباخته تحویل داده و عنوان می‌دارند که محل کسب و کار آنها در این مغازه است و اسماعیل نیز به خاطر قرارداد کاری بسته شده میان خود و آنها، گفته‌های سیامک و حسن را تأیید و بدین ترتیب کلاهبرداری از سوی متهمان انجام و از فردای آن روز به همراه 350 گوشی‌های تلفن همراه ناپدید شدند.
در ادامه تحقیقات کارآگاهان، مشخص شد که متهمان علاوه بر شعبه 10 بازپرسی دادسرای ناحیه یک، در شعبه چهارم بازپرسی نیز دارای پرونده هستند. بدین ترتیب رسیدگی همزمان به دو پرونده در دستور کاری کارآگاهان قرار گرفت.
بر اساس اظهارات مالباختگان این پرونده، متهمان با مراجعه به مغازه موبایل فروشی‌‌های مالباختگان واقع در استان کردستان، به صاحبان مغازه‌های موبایل فروشی عنوان می‌کردند که قصد خرید تعدادی گوشی تلفن همراه را داشته و به این بهانه اقدام به دریافت شماره حساب بانکی صاحبان مغازه‌های موبایل فروشی کرده و پس از آن با واریز کردن مبلغی تحت عنوان ودیعه به شماره حساب آنها، ضمن تماس گرفتن با مالباختگان، آنها را از پرداخت پول مطلع و شروع به دادن سفارشات خود به صاحبان موبایل فروشی می‌کردند.
با آماده شدن سفارشات حسن و سیامک، آنها به مغازه مالباختگان مراجعه، ضمن تحویل گرفتن گوشی‌های تلفن همراه، با طرح این موضوع که پول را به حساب بانکی واریز کرده‌اند، اقدام به ارائه فیش بانکی به فروشندگان گوشی‌های تلفن همراه می‌کردند. مالباختگان نیز با توجه به سابقه واریز شدن پول به حسابشان از سوی حسن و سیامک، به آنها اعتماد کرده و با ملاحظه فیش بانکی جدید گوشی‌های تلفن همراه سفارش داده شده را تحویل دو متهم کلاهبردار داده و پس از مراجعه به بانک متوجه جعلی بودن فیش‌های بانکی می‌شدند.
در ادامه تحقیقات، مالباخته ای با حضور در پایگاه یکم پلیس آگاهی گفت: «در زمان مراجعه سیامک و حسن به مغازه ام، زمانی که آنها قصد خروج از مغاره را داشتند برای احتیاط شماره پلاک خودروی شخصی همراه آنها را در پشت فیش بانکی ارائه شده از سوی آنها نوشتم. » بدین ترتیب بلافاصله با در اختیار گرفتن شماره پلاک خودروی متهمان، شناسایی «حسن. م» توسط کارآگاهان پایگاه یکم انجام و متهم در ساعت یک بعدازظهر بیستم مهر ماه در پاسداران، میدان بنی‌هاشم شناسایی و دستگیر شد.
متهم که به هیچ عنوان تصور نمی‌کرد زمانی توسط پلیس شناسایی شود، بدون هیچ مقاومتی به ارتکاب جرایم خود اعتراف کرد. با اعترافات «حسن»، مخفیگاه «سیامک» در منطقه کیانشهر مورد شناسایی قرار گرفت و یک ساعت پس از دستگیری همدستش، در داخل مخفیگاه خود در ساعت 2 بعدازظهر دستگیر و به پایگاه یکم پلیس آگاهی منتقل می‌شود.
پلیس در بازرسی از مخفیگاه متهم تجهیزات جعل اسکناس و تعدادی اسکناس تقلبی 5 هزار تومانی کشف کرد. سرهنگ علی اکبرپور در این باره گفت: متهمان در زمان مراجعه به موبایل فروشی‌ها برای ارائه فیش‌های بانکی جعل شده خود، ساعت‌های غیر اداری را انتخاب می‌کردند تا امکان مراجعه مالباختگان به بانک در همان ساعت وجود نداشته باشد.
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ با هشدار به شهروندان افزود: کسبه اصناف مختلف باید قبل از دریافت هرگونه رسید بانکی در انجام معاملات خود، از معتبر بودن این اوراق اطمینان کسب کرده و پس از آن اقدام به انجام معاملات کنند.
وی در خصوص ارزش مالی این پرونده نیز گفت: متهمان تعداد 600 گوشی تلفن همراه جمعاً به ارزش 120 میلیون تومان را از پنج مالباخته دریافت کرده‌اند که در حال حاضر تحقیقات تکمیلی در خصوص شناسایی دیگر مالباختگان احتمالی در حال پیگیری است.
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به اعتیاد هر دو متهم به مصرف موادمخدر و رابطه خویشاوندی میان آنها، در خصوص سوابق آنها نیز اظهار داشت: در بررسی‌های به عمل آمده از بانک اطلاعات مجرمن سابقه دار پلیس، جرائم متعددی از قبیل خرید و فروش موادمخدر، رابطه نامشروع، شرب خمر، جعل عنوان، سرقت و. . . در سوابق این دو متهم که پدر زن ( سیامک ) و داماد ( حسن ) یکدیگر نیز هستند، دیده می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار