کد خبر: 196621
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۷
به گزارش جهان ، بعد از حوادث اخیر انتخاباتی و در ادامه دخالت های آشکار دولت انگلیس در امور داخلی ایران کالج کوئین دانشگاه آکسفورد بورسیه‌ای را به نام "ندا آقاسلطان "راه‌اندازی کرد که بعد از یک ماه افراد واجد شرایط معرفی شدند .
گزارشهای دریافتی جهان حکایت از آن دارد که تاکنون از ایران نیز بیش از 40 نفر درخواست پذیرش خود را به آکسفورد ارسال کرده‌اند که از میان آنها با تقاضای 2 نفر موافقت شده است.
اولین گیرنده این بورسیه یک دانشجوی ایرانی به نام آرین شاه‌ویسی است. از مشخصات نفر دوم اطلاعی در دست نیست.
این دانشجو ضمن ابراز خوشحالی و افتخار به عنوان اولین کسی که این بورسیه را دریافت کرده! مراتب تسلیت خود را به خانواده ندا آقاسلطان اعلام نموده است.
در میان درخواست کنندگان برخی نخبگان و دانشجویان ممتاز دانشگاههای کشور نیز دیده می شوند. دانشجویان ایرانی برای گرفتن این بورسیه که شامل تامین مخارج کالج دانشجویان می‌شود در الویت هستند.
بورس تحصیلی "ندا آقاسلطان" یک بورس تحصیلی دو ساله است که به دانشجویان دوره فوق لیسانس فلسفه داده می شود و مبلغ آن 4000پوند ( معادل 6600 دلار آمریکا ) است.
در میان درخواست کنندگان برخی نخبگان و دانشجویان ممتاز دانشگاههای کشور نیز دیده می شوند. هنوز از واکنش وزارت علوم به این بورس تحصیلی خبری منتشر نشده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار