کد خبر: 195055
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۳

به دنبال اقدام ماهواره‌های نایل ست و عرب‌ست و قطع شبکه خبری العالم، این شبکه پخش برنامه‌های خود را روی یکی دیگر از ماهواره‌ها که با فضای ماهواره‌های عربی نزدیک است، آغاز کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه العالم، آتلانتیک برد 4، پنجمین ماهواره‌ای است که شبکه بین‌المللی العالم از پنج شنبه شب از طریق آن با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرد.
ماهواره‌های «نایل ست» و «عرب‌ست» که پخش برنامه‌های العالم در خاورمیانه را برعهده داشتند در اقدامی مغایر قراردادهای صورت گرفته از روز سه‌شنبه 12 آبان در حرکتی هماهنگ و غیرمعمول پخش برنامه‌های العالم را قطع کردند.
هفته گذشته سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در گفت‌وگو با العالم اظهار داشت: مشخص است که چنین اقدامی علیه شبکه العالم در شرایط کنونی، با اهدافی کاملاً سیاسی صورت گرفته است. وی افزود: خبرگزاری‌های جهانی معمولاً منافع خود را در نظر می‌گیرند و در همین راستا درباره حوادث افغانستان، عراق، فلسطین و لبنان شاهد بودیم که این شبکه‌ها اخبار را به صورت یکسویه و در جهت اهداف رژیم صهیونیستی منتقل می‌کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار