کد خبر: 1381708
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۱
6 وزیر خزانه داری آمریکا در تلاش برای توجیه افکار عمومی کشورش در خصوص تبعات تجاوز پرهزینه به ایران، ادعا کرد: چین کمک‌های خود به ایران را به طور قابل توجهی کاهش داده است!

جوان آنلاین: به نقل از شبکه الجزیره، اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا امروز یکشنبه در تلاش برای توجیه افکار عمومی کشورش در خصوص تبعات تجاوز پرهزینه به ایران، ادعا کرد: چین کمک‌های خود به ایران را به طور قابل توجهی کاهش داده است.

به گزارش مهر، وزیر خزانه‌داری آمریکا در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز بدون اشاره به گزارش نهاد‌های مرتبط با حمل و نقل دریایی در خصوص بسته بودن تنگه راهبردی هرمز به دلیل ناامن سازی آن از سوی آمریکا، مدعی شد: ما اجازه عبور بیش از یک میلیارد بشکه نفت از تنگه هرمز را دادیم، در حالی که این رقم برای ایران صفر بشکه بود است!

اسکات بسنت سپس ادعا کرد: انزوای اقتصادی ایران به‌صورت مرحله‌ای در حال اجراست و شامل رمزارزها، هوانوردی و حمل و نقل دریایی می‌شود!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار