کد خبر: 1379220
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۵
5 نماینده دائم روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا گفت که کشور‌های غربی آماده گفت‌و‌گو درباره راه‌های غلبه بر بحران امنیت در اروپا نیستند.

جوان آنلاین: دیمیتری پولیانسکی نماینده دائم روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE) در مصاحبه‌ای با خبرگزاری «ریا نووستی» اعلام کرد که کشور‌های غربی آمادگی ندارند درباره راه‌های غلبه بر بحران امنیتی اروپا یا علل آن، از جمله وخامت اوضاع نظامی- سیاسی در اروپا و گسترش ناتو، گفت‌و‌گو کنند.

به گزارش مهر، نماینده دائم روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا در این خصوص گفت: روسیه بار‌ها بر بحران امنیتی اروپا و ضرورت رسیدگی به ریشه‌های آن تأکید کرده و به وخامت شدید وضعیت نظامی-سیاسی در اروپا و فروپاشی ساختار امنیتی پیشین اشاره داشته است.

پولیانسکی گفت: با توجه به تفاوت‌های بنیادین در دیدگاه‌ها و ارزیابی‌های کشور‌های عضو این سازمان پیرامون علل بحران امنیتی اروپا و نحوه غلبه بر آن، گمان نمی‌کنم بتوان انتظار داشت چنین بحثی صورت گیرد؛ هرچند که انجام آن ضروری باشد. کشور‌های غربی هنوز برای این کار آمادگی ندارند.

وی سپس افزود: برای نمونه، بسیار مهم است که سازمان امنیت و همکاری اروپا هرچه سریع‌تر در مورد ریاست سال آینده به توافق برسد. یکی دیگر از وظایف حیاتی، توافق بر سر چارچوب‌های بودجه آتی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار