کد خبر: 1367544
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۷
پروفسور نیجریه‌ای: شهادت حضرت علی خامنه‌ای با تحریک نتانیاهو انجام شد پروفسور عضو جنبش اسلامی نیجریه اعلام کرد: شهادت علی خامنه‌ای با تحریک نتانیاهو انجام شد؛ آمریکا و اسرائیل تروریست‌های واقعی هستند.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری راشا تودی، پروفسور عبداللهی دانلادی، عضو جنبش اسلامی نیجریه در سخنانی اعلام کرد: نتانیاهو به ترامپ القا کرده بود که کشتن (شهادت) علی خامنه‌ای ایران را به هرج و مرج می‌کشاند.

به گزارش مهر، عضو جنبش اسلامی نیجریه در این خصوص ادامه داد: این اقدام، نتیجه‌ای معکوس به بار آورد. همه گروه‌ها متحد و یکصدا شدند. مراسم تشییعی که اکنون در حال برگزاری است نشان می‌دهد که ایا این کشور (ایران) متزلزل شده است یا نه. تخمین زده می‌شود که حدود ۳۰ میلیون نفر در آن شرکت کرده و اشک ریختند. آن‌ها برای درگذشت رهبرشان عزاداری کردند. ترامپ هم خود گفت که از گریه کردن مردم در ایران متعجب شده است. او فکر می‌کرد که ایرانی‌ها رهبرشان را دوست ندارند.

پروفسور عبداللهی دانلادی سپس افزود: آمریکا و اسرائیل تروریست‌های واقعی هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار