کد خبر: 1365434
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۱
پیام مادورو از زندان به شهروندان ونزوئلا در پی زلزله ویرانگر نیکولاس مادورو، رئیس جمهور سابق ونزوئلا، از طریق تلگرام و از بازداشتگاه خود در ایالات متحده، با شهروندان خود صحبت کرد و از آنها خواست تا در مواجهه با زلزله ویرانگری که این کشور را لرزاند، همبستگی و اتحاد خود را نشان دهند.

جوان آنلاین: مادورو در پیام خود همچنین بر اهمیت حیاتی حمایت از تیم‌های نجات و پرسنل پزشکی برای غلبه بر این بحران انسانی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، در عین حال مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز پنجشنبه اعلام کرد که ایالات متحده پس از دو زلزله قدرتمندی که این کشور را لرزاند، به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور بلافاصله تیم‌های جست‌و‌جو و نجات، منابع پزشکی و کمک‌های بشردوستانه را به ونزوئلا اعزام خواهد کرد.

از سوی دیگر، سفارت آمریکا در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، تأیید کرد که از نزدیک پیامد‌های دو زلزله قدرتمندی که ونزوئلا را لرزاند، را زیر نظر دارد. این زلزله‌ها ۷.۲ و ۷.۵ ریشتر قدرت داشتند.

این سفارتخانه در پستی در پلتفرم «X» از مردم خواست که از مناطق آسیب‌دیده از زلزله دوری کنند، وارد ساختمان‌های آسیب‌دیده نشوند، اخبار رسانه‌های محلی را دنبال کنند و به دنبال پناهگاه امن باشند.

دلسی رودریگز، رئیس جمهور موقت ونزوئلا، امروز اعلام کرد که در نتیجه دو زلزله قدرتمند ۷.۲ و ۷.۵ ریشتری که این کشور را لرزاند، ۱۶۴ نفر کشته و ۹۷۱ نفز نیز زخمی شده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار