حزب الله لبنان در ادامه حملات تلافیجویانه خود علیه اشغالگران، چند عملیات دیگر در جنوب لبنان انجام داده و تلفات قطعی به اشغالگران وارد کرده است. جوان آنلاین: به نقل از المنار، حزب الله لبنان عصر امروز در بیانیهای اعلام کرد، روز گذشته تجمع خودروهای نظامی و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در حومه جنوبی شهرک «دبین» با موشکهای ویژه هدف قرار داده است.
به گزارش ایرنا، این جنبش همچنین از هدف قرار دادن یک خودروی ارتباطات ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک «القنطره» در جنوب لبنان با پهپاد انتحاری خبر داد.
حزب الله در بیانیهای دیگر اعلام کرد امروز یک اتاق در پایگاه «العباد» در مرزهای جنوبی لبنان را با پهپاد انتحاری «ابابیل» هدف قرار داده و تلفات قطعی به اشغالگران وارد کرده است.
بر اساس بیانیه حزب الله، تجمع خودروهای نظامی و نظامیان صهیونیست در اطراف شهرک «دبین» نیز با یک رگبار موشکی هدف قرار گرفته است.
مقاومت اسلامی لبنان همچنین اعلام کرد تجمعات نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک ک «ریات شمونه» را با آتش راکت و گلولههای توپخانه هدف قرار داده است.
جبهه داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد پس از شلیک موشکهایی از لبنان، آژیرهای خطر در مرگلیوت و کریات شمونا در الجلیل علیا به صدا درآمده است.
بر اساس اعلام جبهه داخلی رژیم صهیونیستی، آژیرهای خطر همچنین در رأس الناقوره و اطراف آن در پی شلیک موشکها و پهپادها فعال شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد یک موشک را در آسمان کریات شمونا رهگیری کرده و دو موشک دیگر در نزدیکی نیروهای این رژیم در جنوب لبنان سقوط کرده است.