کد خبر: 1360989
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۲
اذعان ارتش اشغالگر به افزایش کشته‌های خود در جنوب لبنان ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که در جریان درگیری‌های جنوب لبنان یک سرباز کشته و چهار نفر زخمی شدند.

جوان آنلاین: سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد تعداد کشته‌شدگان نظامیان اسرائیلی از زمان اجرای آتش‌بس در لبنان به ۱۳ نفر رسیده است.

به گزارش ایسنا، این سازمان همچنین گزارش داد تعداد کشته‌شدگان در نتیجه حملات پهپادی حزب‌الله به ۹ نفر هشت نظامی و یک غیرنظامی رسیده است.

در همین رابطه، وبگاه عبری «واللا» گزارش داد یک سرباز از تیپ گفعاتی در نتیجه حمله کوادکوپترهای حزب‌الله در جنوب لبنان کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که حزب‌الله لبنان موفق شده است با استفاده از پهپادهای بمب‌گذاری ‌شده در ساعات شب، نیروهای ارتش صهیونیستی را هدف قرار دهد.

از سوی دیگر، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی همچنین گزارش داد یک نظامی با نام «میخائیل تیوکین» از نیروهای یگان شناسایی تیپ گفعاتی توسط پهپادهای بمب‌گذاری شده در جنوب لبنان کشته شده است.

از سوی دیگر، «دورون کدوش» خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد اصابت یک پهپاد بمب‌گذاری ‌شده به نیروهای تیپ «گفعاتی» در ساعت ۲۲:۳۰ شب گذشته، نکته‌ای بسیار نگران‌کننده برای ارتش این رژیم به‌شمار می‌آید.

وی در ادامه افزود این حادثه بیانگر این است که حزب‌الله توانایی هدف قرار دادن نیروهای ارتش صهیونیستی با پهپادهای بمب‌گذاری ‌شده را طی ساعات شب نیز دارد.
کدوش همچنین تصریح کرد احتمالاً این پهپادها به تجهیزات دید در شب مجهز هستند؛ تجهیزاتی که امکان هدایت آن‌ها به‌ صورت لحظه‌ای و هدف قرار دادن نیروها در شرایط تاریکی را فراهم می‌کند.

تحولات میدانی اخیر در حالی رخ می‌دهد که حملات متقابل میان دو طرف وارد مرحله‌ای جدید شده و دامنه درگیری‌ها در جبهه جنوب لبنان همچنان رو به گسترش است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار