کد خبر: 1359843
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۳
گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی کشور‌های اروپایی از یک سو مدعی حقوق بشر هستند و از سوی دیگر همکاری خود را با رژیم صهیونیستی در حوزه تسلیحات گسترش می‌دهند. در تازه‌ترین اقدام آلمان و اسرائیل برای توسعه قابلیت‌ها در تسلیحات دریایی و زیردریایی همکاری می‌کنند.

جوان آنلاین: روزنامه جروزالم پست گزارش داد که شرکت صهیونیستی «البیت سیستمز» در چارچوب توسعه فناوری‌های دریایی و تقویت همکاری‌های راهبردی میان آلمان و رژیم صهیونیستی از گسترش همکاری‌های خود با این شرکت آلمانی برای قرارداد‌های جدید تسلیحاتی خبر داد.

به گزارش ایرنا، بر اساس این گزارش، شرکت «TKMS» پیش‌تر نیز روابط گسترده‌ای با نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی داشته و چهار فروند زیردریایی جدید به ارزش میلیارد‌ها شِکِل به این رژیم فروخته است. این شرکت همچنین با صنایع هوافضای اسرائیل برای تأمین تجهیزات بدون سرنشین و هدایت پذیر از دور با ارتش آلمان همکاری کرده بود.

«الیور بورکهارد» مدیرعامل شرکت TKMS در بیانیه‌ای اعلام کرد: توافق جدید بر توسعه قابلیت‌های فناورانه و همزمان تقویت روابط راهبردی میان آلمان و اسرائیل متمرکز خواهد بود.

همچنین «بزهل ماچلیس» رئیس و مدیرعامل شرکت «البیت سیستمز» نیز اعلام کرد: ترکیب توانمندی‌های فناورانه و تجربیات عملیاتی دو شرکت، امکان ارائه راهکار‌های پیشرفته برای پاسخگویی به نیاز‌های در حال تحول نیرو‌های دریایی را فراهم می‌کند.

طبق این گزارش، شرکت البیت سال‌هاست در آلمان فعالیت دارد و سامانه‌های جنگ الکترونیک، شهپاد (شناور هدایت پذیر از دور) «سیگال» و سامانه‌های سونار از جمله محصولات دریایی این شرکت در بازار آلمان عرضه شده‌اند.

فعالیت‌های البیت در آلمان بر پایه بخش سامانه‌های ارتباطی شرکت آلمانی فناوری «تلفونکن» است که این شرکت صهیونیستی در سال ۲۰۰۴ آن را خریداری کرد.

این شرکت همچنین قطعات ساختاری زیردریایی‌های TKMS را در سرزمین‌های اشغالی تولید می‌کند و پیش‌تر نیز سامانه‌هایی را به نیروی دریایی آلمان فروخته است.

بر اساس این گزارش، آلمان یکی از مهم‌ترین شرکای صنایع نظامی رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود و شرکت‌های «البیت»، «رافائل» و «صنایع هوافضای اسرائیل» سامانه‌های کلیدی متعددی را برای نیرو‌های مسلح آلمان تأمین می‌کنند، از جمله می‌توان به سامانه دفاع موشکی «پیکان ۳»، پهپاد‌های «هرون TP» و موشک‌های ضدزره «اسپایک» اشاره کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار