کد خبر: 1359079
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۹
۹ کشور حملات اسرائیل به «ناوگان صمود» را محکوم کردند ۹ کشور در بیانیه مشترکی حملات رژیم اسرائیل به «ناوگان جهانی صمود» را محکوم کردند و خواستار آزادی فوری تمامی فعالان بازداشت‌شده شدند.

جوان آنلاین: وزیران امورخارجه برزیل، بنگلادش، کلمبیا، اسپانیا، اندونزی، اردن، لیبی، پاکستان و ترکیه در بیانیه‌ مشترک خود نگرانی عمیق شان از اقدام رژیم اسرائیل علیه ناوگان‌های پیشین را یادآور شدند و ادامه اقدامات خصمانه رژیم تل آویو علیه کشتی‌های غیرنظامی و فعالان بشردوستانه را محکوم کردند.

وزیران یادشده در این بیانیه تأکید کردند این حملات نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حقوق بین‌الملل است و نگرانی شدید خود را درباره جان و امنیت شرکت‌کنندگان غیرنظامی اعلام کردند.

امضاکنندگان این بیانیه همچنین خواستار آزادی فوری تمامی فعالان بازداشت‌شده و احترام کامل به حقوق آنان شدند و تأکید کردند حملات به ابتکار عمل بشردوستانه نشان‌دهنده تداوم بی‌اعتنایی به حقوق بین‌الملل است.

وزیران امورخارجه این کشورها در پایان از جامعه بین‌الملل خواستند به مسئولیت‌های حقوقی و اخلاقی خود در قبال این وضعیت عمل کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار