کد خبر: 1358517
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۹
تاکید پوتین و رئیس امارات بر راه‌حل دیپلماتیک مسائل منطقه رئیس‌جمهور روسیه و رئیس امارات متحده عربی در تماس تلفنی بر اهمیت حل و فصل دیپلماتیک مسائل منطقه تاکید کردند.

جوان آنلاین: از کرملین، ولادیمیر پوتین و محمد بن زاید آل نهیان امروز (شنبه) در این تماس تلفنی در مورد مسائل مربوط به بحران خاورمیانه و اطراف ایران گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش ایرنا، هرر دو طرف بر اهمیت ادامه روند سیاسی و دیپلماتیک برای تدوین توافقات صلح با در نظر گرفتن منافع همه کشور‌های منطقه تأکید کردند.

رئیس‌جمهور روسیه و رئیس امارات در ادامه رضایت متقابل خود را از روند رو به جلوی توسعه همکاری دو کشور در حوزه‌های سیاسی، تجاری و اقتصادی ابراز کردند.

پوتین و بن زاید آل نهیان توافق کردند که به تماس‌های فعال دوجانبه ادامه دهند.

در این تماس تلفنی، پوتین از امارات متحده عربی به خاطر کمک‌های منظم در حل مسائل بشردوستانه در زمینه درگیری اوکراین تشکر کرد.

وزارت دفاع روسیه روز پنجشنبه اعلام کرده بود که با واسطه گری امارات متحده عربی مبادله ۲۰۵ اسیر اوکراینی را با همین تعداد اسیر روسی انجام داده است.

عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین از اسفند ۱۴۰۰ تاکنون ادامه دارد و وعده ترامپ برای حل و فصل سریع این مناقشه از آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری وی در بهمن ۱۴۰۳ تاکنون عملی نشده است.

برچسب ها: پوتین ، امارات ، خاورمیانه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار